紐約時報:《原神》給日本必殺一擊 中國以「日本方式」擊敗日本

675 回覆
42 Like 260 Dislike

冇lag?

中国ps4玩家:
話說原神的ps4優化堪憂啊 - NGA玩家社區

p.s. switch同xbox one(封塵)
而家無犯法姐, 法律可以專門對付呢D支那低等民族而改
最慘係日本人自己都唔care支那嘢原神tiktok呢d紅到傻
係老任先係咁姐
老任重心唔係手機驚度
其他廠都還好
係喎,好似電影業係威係勢咁,屌,佢哋自爆。
恭喜你同支那人思維同化
係 改左再通知我

由奸笑社開始出支支驚嘅figma, 黏土人開始,已經知道呢場文化逆侵略日本已經失守,如同網絡戰美國輸畀中国網軍一樣
新聞冇講
但係你search discord Tencent 又真係有人喺Reddit講
其實cy d驚好撚騙課
成日刻意design到無課同輕課好難生存
全世界都係咁啦

美國做生意咪仲狼死

小學畢業未 咁天真
大把有ps4/5嘅台仔同支蟈人都屌原神抄都唔係大問題,唔反對抄襲game,但原神連抄都抄得完全唔掂(越改善越差)
咁直接唔得架喎
Tecent上市公司來架

收購野要公開
你玩共雪game都敢出黎講啦
原神係佢哋米哈游嘅畫師嚟 同崩壞一樣
日本差唔多送曬成條產業鏈出去 中国抄都抄到贏
點解唔好問?因為你課就得 人地課就唔得?
作為一個player 邊隻game好玩就玩架啦
理閪佢咩國家出咩
個事實就係全世界都覺得好玩,係連登見佢支那出就唔理,自己唔玩咪算,仲要眾人皆醉我獨醒咁屌哂啲有玩既人
笑死 好撚型呀 識扑人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞