紐約時報:《原神》給日本必殺一擊 中國以「日本方式」擊敗日本

675 回覆
42 Like 260 Dislike
你應係唔係雞哥, 係雞仔
同起樓一樣,中國所有野都唔會計回唔回到本、有無得賺
收左皮最多再割韮菜
之不過今次好彩俾佢哋搏中咁解
明明啲手機game係靠收藏女角吸引毒撚抽老婆出精打J,依家吹到因為好玩而課金
篇文仲要loop 𡟶多次
兒登仔反證明隻game做得好
cctoy手足嘅意見不嬲要相反咁睇

可惜當年守理大嘅人唔知
前面就係講緊超越botw
就好似我有為情懷玩pad,玩得開心,我就要話pad好好玩幫佢打飛機
尋日又有單
will smith大量連登仔撐
結果佢早幾粒鐘公開道歉
elden ring?
你睇返前面先,有人講緊「原神好玩過botw」

作為仿製品,原神有嘅gameplay特色,zelda都有,而且更好

zelda輸嘅就係冇電子妓女俾你出精
哇 好撚型
咁你同前面講,唔關我事
咁咪得,玩得開心最緊要,咁你講咁多咩遊戲性呢種咁主觀嘅嘢做咩呢?睇你回覆係你死都要踩原神
各有各玩,大家得到娛樂方式唔同,你係咁遊戲性點點點咁講嚟有咩意思?唔通我唔鍾意足球走去話人一場波踢咁耐唔知jm9冇遊戲性咩
仲有買斷課金game marvel babylon 陸行鳥賽車
抄都算,原神最大問題就係賣個人資料同個ac唔係屬於你之前咪有新聞課完金比人偷ac拎唔返,原因係人地課得多過你仲有部份用戶資料外流呢d….見到都怕強國驚不了
唔識欣賞魂系列
故弄玄虛嘅故事+虐待玩家嘅遊戲體驗
你睇下前面引言講乜先啦
有人吹奏緊原神好玩過botw呀
因為鬼佬出會中政治正確,啲女唔可咁靚,年紀睇上去太細又會中fbi

最後你只會見到一班又老又肥㗎力架比你J,試問咁點同大陸鬥
日本政府唔立法保護商業合作國家,是自己用石頭擲自己的腳的的的
唔好玩果個係你
明明係你話連登係抄返黎
無啦啦屈係我講
我嘅睇法好簡單:唔會好玩過botw囉

至於你覺得原神好玩,我冇興趣改變你嘅觀念
咁你咪覆嗰個囉
唔係我話 係一個事實
原神撚打少d飛機咪冇咁多人踩你
就好似我唔會幫pad打飛機,唔會幫pad護航,人地話pad垃圾我仲會認同添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞