紐約時報:《原神》給日本必殺一擊 中國以「日本方式」擊敗日本

675 回覆
42 Like 260 Dislike
可以同fd一齊解任打副本已經同單機係兩個境界啦
有咩境界咁巴閉單人刷仲快
唔係快同慢既分別呀大佬 幾個FD一齊玩同你自己玩係咪差好遠呀
屌你,體力有限,叫埋班fd打幾分鐘散場
你幾分鐘刷完條體?開外掛?
仲有其他任呢 一齊玩樂趣大好多 唔認同就算 的確有人鐘意單機既
開咩外掛
打一場40體每日4場左右,幾十秒一場,當你廢打1分鐘,都係4分鐘
主線同支線都鎖連機唔可以搵fd,搵fd每日執垃圾
我唔知你玩緊咩GAME 打副本就20體 仲未計可以買體
刷場聖遺物幾十秒第1關都未打完啦 不如你分享下你點打
唔知點解你連唔到機可能你外掛開得多比人鎖
20體一場但有得合濃縮變相40體一場
Artifact副本邊有幾關,唔係abyss喎你訓醒未
打完幾隻史萊姆咁既野先會出下一批 之後再出隻難打啲既 你如果咁勁幾十秒打完我無野講 我得閒玩下 無你咁勁
打史萊姆咪最多幾秒,你估你打莉姆露咩
拎而家最多人打既雷副本為例,放水開早見沙織大招凍住都已經死撚晒,隻雷大隻仔連甲都上唔到
當你廢咪又係1分鐘乜都打晒
叫晒親朋戚友黎幾分鐘就散場好野
你課到齊晒我就唔知啦 我打個炎之魔女4 贏都有難度 你幾秒打完
不如你教下我打
1隻5星C0就得,使咩課到齊晒
火本你講既所謂有隻勁野出就係d中佬,連甲都冇,屌
冇得救架喇玩隻柒驚都玩成咁
溫迪點樣幾秒打完不過算啦唔係重點
一路講到隻GAME地底泥 但係一路玩緊 真係口裡說不 證明隻GAME好成功
多謝你支持原神
笑死冇玩過又話咩冇玩過學咩人屌,玩過先屌又話咩口裡說不
Pad咁垃圾我都仲玩緊添
拎個goty先講成功啦又返去d咩賺得多錢就叫成功
日本手遊game同日本 rpg ACG唔會玩 (日廠課金game嚟嚟去去千篇一律,加上對日本手遊同ACG冇興趣)

而支蟈手遊同支蟈老翻game更加唔玩
老老77 原神故事幾ok
主線
角色性格幾鮮明

故事好睇過萊莎
美術音樂人設都話J 得落,但條主線故事弱智到低齡向動畫級別都可以J
支線同個人任就正常手機game 水平,但太多嘢無直接講,要靠任務物品同埋場景說明,要人去通靈返發生咩事。咁樣有人鍾意有人唔鍾意喇
萊莎仲休閒向
飲飲食食 第2集去打既動機太弱
好難投入

起碼呢度講主角去打既動機夠力D
低等玩家 玩 低等遊戲
正常現象
GTA5都可以好輕鬆
想問薩爾達係原神前傳定外傳
想問薩爾達係原神前傳定外傳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞