紐約時報:《原神》給日本必殺一擊 中國以「日本方式」擊敗日本

675 回覆
42 Like 260 Dislike
你前面提及嘅open world地圖探索、寶箱,乜botw冇做得更好?

elden ring有冇不斷出女角俾你抽,跟住啲fanboy拎課金量打飛機話多人課金=好玩?
你覆緊嘅嗰條友係覆緊佢喎
手足快啲走 我頂住先 你係連登講魂系列壞話會比人燒春袋咖
咁你加入原神好玩過zelda嘅話題做乜?
傻仔 有續作既話長遠黎講一定更賺錢
日系配音日系畫風成個game日味咁重 就算no.1 都只會比人話抄 整番個蝗語古裝就話姐
咁即係大繼續互屌很好
機能唔代表一切
switch d game 更加高遊戲性
但係人地原神課一單已經貴過你隻game+埋dlc
當佢每個月出一隻新角比你抽
你續作點樣同手機game鬥........
公海PO就係要互屌
原神2021 18億美金收入
請問長遠FROMSOFTWARE要賺幾多年先有人地一年收入?
我咪話「原神唔會好玩過botw」囉

你上一句先話「你冇玩過botw,所以冇權講邊隻好唔好玩」

抄人句子駁人又唔睇下自己講乜
米哈遊真係抄襲開
崩3抄尼爾
原神抄綠帽

咁樣都叫因為反而反?
由fifa開始的買斷課金制遊戲
咁連登係咪抄高登?
真,from software 最創新應該係講故事嘅方式,其他嘢其實都係舊時代產物再強化。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞