紐約時報:《原神》給日本必殺一擊 中國以「日本方式」擊敗日本

675 回覆
42 Like 260 Dislike
講一單還一單既唔係我 我係黎帶你返現實既人
睇下你 依家視力開始蒙糊啦

你再活係幻想世界會好危險
PS4玩緊冇問題,問支那人做咩?咁反支那人依家又信佢地啲網民講嘢?
你不如上Twitter /YouTube 問日本人玩有冇問題好過咁多日本人直播玩原神
屌你老母
係連登咁講姐 其實大把連登仔一路屌一路玩緊
好似水人唔好打針咁 其實自己打齊晒
賺錢多=好玩嘅話
咁王者榮耀應該係最好玩嘅遊戲

我唔識貨,都係玩其他MOBA算
真啊 佢正宗自己攞嚟柒
人哋最強法務部俾曬機會佢私了都唔肯 那來的自信
日本想入支蟈市場就唔得,支蟈話自己要保護支蟈(老翻)燒廢者權益,支蟈反方向入(滲透)日本市場,就要日本尊重自由市場同自由經濟
唔計DLC 我第一次接觸轉蛋驚係垃圾Puzzle&Dragons
good artists copy, great artists steal
原神係日本真係好多人玩

週圍都見到佢地賣廣告

初頭仲以為一年貨仔,點知到而家愈來愈hit
中國年終幾百樣野話領先世界,全部都經唔起時間考驗…遊戲係創意產業,創意來自思想同言論自由,呢啲一隻半隻吹到打敗日本嘅野聽吓就算
因為果時老任只係拎住個專利
但冇實際去用個專利
所以天真既可樂噗就覺得老任會告佢唔入
點知老任為左要告鳩佢就同cy整左隻龍絆出黎
就係為左proof佢有用到個專利
依家告鳩完佢 龍絆就功成身退收鳩皮
老任真係唔係同你講玩
支那係引人課金方面應該係皇者, 係遊戲難度,遊玩頻率,競爭排行上循循善誘咁令你唔課金玩唔到落去
係喎
我估唔到仲有支那人插嘴
唔阻你地班支那仔去麥肯基圍爐
RC好似係2011-2013好hit
d人打機group用得多
PAD至少係玩緊一隻驚, 你睇佢存在到而家就知有料
SEGA新出隻CC完全係辣殺中嘅辣殺, 呢D一年都唔捱唔捱到嘅免洗驚, APP台手足仲玩到雪雪聲
老實講真係唔明點解仲有咁多人可以咁沉迷抽蛋驚老實講抽蛋驚仲垃圾過大陸啲戰力rpg game
垃圾
你既底線係咩 點解任天堂唔告佢?
你只係單純因為佢係大陸game為反而反
接受唔到自己反對既野成功 同個世界背道而馳 每件事無客觀分析 逢中必反 轉牛角尖
因住自我淘汰 步向絕路
想知道pad有天井未
其實我玩開another eden, 覺得個故仔人設仲好過原神,不過問好多架仔,佢地只係識原神完全唔知我果隻係咩黎
兒童向你睇下啲銷量先再講啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞