(絲入)絲打係邊到買bra?(4)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike

依家屋企自己按下咋

揸得多會大

我個人意見係你搞清楚咩原理先去做,唔好盲中中咁衝去做

真係可以做多啲research
始終呢個金額都唔細,了解啲無壞

外國網真係好美好

外國網真係好美好

其實係香港內衣市場啲人唔識做
做乜唔入貨姐,入咁多ABCD做乜呀,一係就無分cup淨係分s m l xl
我唓,你唔研發唔入貨我咪買外國野 寧願退換貨俾小小運費當交學費我都唔買門市個啲唔好著嘅將就
btw triumph 都有sports bra,不如搵人去試下,不過無大杯同65圍,E以下應該都可以塞到

其實pink VS有啲bralette都係得xs s m l咁 其就咁望呢個post都幾多大波波絲 同埋近年啲後生好似發育得幾好 triumph我琴日去左 姨姨話本來係有做f size 但香港好難散貨 就好似冇再入 我琴日都見到啲sports bra 我都想試 但有啲驚

其實pink VS有啲bralette都係得xs s m l咁 其就咁望呢個post都幾多大波波絲 同埋近年啲後生好似發育得幾好 triumph我琴日去左 姨姨話本來係有做f size 但香港好難散貨 就好似冇再入 我琴日都見到啲sports bra 我都想試 但有啲驚

與其話發育好左不如話風氣唔同左
80後成長果陣hit 嘅係sammi,joey 呢啲ipad
要幾瘦有幾瘦邊得黎波大
果陣c 已經係珍品黎
但係90後成長hit 咩?hit 娜姐,dada,瑤瑤呢啲喎
高下立見啦
再知我喺香港買bra仲有無希望
下胸68 45度83 90度86
試過PJ days 同淘寶Narue 65 背帶可拉開2-3吋
胸型好似係半球

我下胸61,62都買到 目前着mm pj workbra(days個背有啲鬆) 同 TLBC

點解你會買到嘅
Mm之前試過雙弧 成日著下著下要拉返落黎
TLBC香港有無得買?
搵日去PJ試下work bra先

TLBC係landmark有間舖有賣
Pj workbra你要預大一至兩個cup

啱啱上網睇 原來TLBC無我size
之前PJ著過dream F70背帶鬆 希望work bra F65著得落

Dream個杯勁開唔好着 如果你dream 70F啱 workbra65F未必會啱 因為個杯集中啲變相有機會托完會比你dream 70F仲要大 不過workbra E同F冇墊比A-D足碼啲

依家屋企自己按下咋

揸得多會大

依家屋企自己按下咋

揸得多會大

依家屋企自己按下咋

揸得多會大

揸得多會大

我靠自己的 不過未夠大

依家屋企自己按下咋

揸得多會大

頭果一年都係自己按,後來就係男朋友揸

Agger

我有諗過隆 但怕痛

唔好呀
隆左就返唔到轉頭
有冇試過大豆 野葛根 蜂王漿 嗰啲激素野
香討有個講豐胸既post
絲打不如睇下

我有睇過呀 其實已經大左兩cup 但好驚冇得再大

兩cup

頭果一年都係自己按,後來就係男朋友揸

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞