(絲入)絲打係邊到買bra?(4)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike

鄉土叫我買65c 但谷緊m試完爆哂杯 買咗65d 但副乳仲係度 仲要我波唔係大 當時d sales行開哂冇人幫我 好驚買錯
鄉土叫我買65c 但谷緊m試完爆哂杯 買咗65d 但副乳仲係度 仲要我波唔係大 當時d sales行開哂冇人幫我 好驚買錯

唔會一下著左上身就無副乳囉 如果你係想紮著佢當睇唔到嘅,紮胸應該仲快
Btw 我見過a cup 都有副乳
副乳大過波
淘寶買
淘寶買

咁勇
唔啱咁點
淘寶買

咁勇
唔啱咁點

再買過
但我一買就啱 所以無煩惱
已經好耐無係街買bra

我著完冇上面咁充實但又冇下面淺藍個個咁小野 外側鋼圈唔岩位姐係去咗腋下? 但我65c又真係好緊

之前上網聽講過
吋同cm 一個英制 一個公制
亞洲bra既size係加左4吋(大概)落去
所以先會見到70/32 呢個size
有錯求糾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞