(絲入)絲打係邊到買bra?(4)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
之前著開葆露絲
係著到個形好好 冇下墜 冇副乳
但真係好貴
有冇絲打可以推薦其他brand試下
聽人講satami都唔錯?有冇絲打戴緊

利申36F
有冇絲打有時會淨係用乳貼唔帶bra
啱先係卓悅買左包乳貼諗住試下
因為本身有濕疹成日焗住搞到啲濕疹一發不可收拾
但男朋友頭先嬲豬話明眼人一望就知冇帶

利申 b cup,其實我覺得冇帶都冇乜分別

知又點 冇飛釘有咩問題
我唔想戴bra嘅日子,會著發育時期啲有pad小背心

無帶一定會下垂
如果你濕疹好困擾應該係揀材料而唔係唔著bra?

知又點 冇飛釘有咩問題

其實最大問題係日日都咁樣會下垂姐 接受到其實okay
之前著開葆露絲
但真係好貴

利申36F

戴岩size就幾多個扣都唔會下垂唔會有副乳
葆露絲啲lace係好挺身果種,同某他牌子啲料係好唔同,建議你逐間試身睇下邊種質料你比較喜歡

Satami 有你size,但係聽絲打講而家得返啲核凸款 慎揀

你點按架? 係咪同呢條片既差唔多?
https://www.youtube.com/watch?v=130J6eUpYVo

你要大一定要食肥
按摩係幫手,唔可以令你由無變有
變魔法咩

https://www.youtube.com/watch?v=130J6eUpYVo

如果大家信按摩呢套嘅話呢,我覺得交俾男朋友係最有用
話說我以前每日每邊按二百下
都係一年大一個cup
但係同男朋友扑野果陣先俾佢揸半年就大左一個
真係唔講得笑
不過前題係男朋友肯配合,同埋我果陣仲發育緊

知又點 冇飛釘有咩問題

其實下垂唔係應該做下擴胸運動比較治本咩
戴bra要戴幾耐先改善到下垂

知又點 冇飛釘有咩問題

其實下垂唔係應該做下擴胸運動比較治本咩
戴bra要戴幾耐先改善到下垂

我覺得bra 嘅作用係預防多過治療
下垂左梗係做運動先治本
之前著開葆露絲
但真係好貴

利申36F

戴岩size就幾多個扣都唔會下垂唔會有副乳
葆露絲啲lace係好挺身果種,同某他牌子啲料係好唔同,建議你逐間試身睇下邊種質料你比較喜歡

Satami 有你size,但係聽絲打講而家得返啲核凸款 慎揀

應該係由一開始已經冇諗過會係靚
nice review
有無一字膊好著nude bra推介
利申 65D

你要款靚又唔帶壞胸就要負責比錢啦喎
無wire 嘅bra 基本上support 都唔係好得
有無一字膊好著nude bra推介
利申 65D

波波小姐囉 最大e cup

如果大家信按摩呢套嘅話呢,我覺得交俾男朋友係最有用
話說我以前每日每邊按二百下
都係一年大一個cup
但係同男朋友扑野果陣先俾佢揸半年就大左一個
真係唔講得笑
不過前題係男朋友肯配合,同埋我果陣仲發育緊

最初係男朋友令我由b去到c
大家屋企有幾多個bra
我自己有8個
有6個係矯形巴
比呢個post影響
其中3個係mm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞