(絲入)絲打係邊到買bra?(4)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
而最尾下垂型係乳頭向下嘅波,個啲網紅,波底夾筆大家知咩事啦,著厚墊bra谷得多下垂左

[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/21/200131_cd07479ed40bf8f5276c12f9adc059f4.jpg[img][/url]

一言驚醒洛克人
個陣啲人仲成日吹奏 笑而不語

其實有無可能夾到但唔係下垂

有,假胸

個胸好似塞左2個拉麵碗落去咁

覺得平好啲定假好啲

睇下對波拎黎做咩
純觀賞就假
用家就平好過假,有需要就墊野

我有諗過隆 但怕痛
成世都唔買68
Btw 我用RM

68真係好劣

68帶到八字又墮奶
劣到唔想再入去

我有諗過隆 但怕痛

唔好呀
隆左就返唔到轉頭
有冇試過大豆 野葛根 蜂王漿 嗰啲激素野
香討有個講豐胸既post
絲打不如睇下
Lm先
準備去mm試下

好似仲有學生優惠 我問過佢地話如果完左個優惠會係fb講

mm之前係唔係話山林道嗰間啲staff好啲
唔知有冇撈亂其他bra brand
絲打係邊買開sport bra 我著開nike 但好似淨係做到L 唔多舒服 同埋好似買番運動牌子好啲

Nike應該係全球咁大運動brand之一 絲打會唔會買返內衣brand sports bra可能好啲?

我知呀 I mean有冇其他運動牌子 次次著nike都好緊 好似束胸咁
絲打係邊買開sport bra 我著開nike 但好似淨係做到L 唔多舒服 同埋好似買番運動牌子好啲

Nike應該係全球咁大運動brand之一 絲打會唔會買返內衣brand sports bra可能好啲?

我知呀 I mean有冇其他運動牌子 次次著nike都好緊 好似束胸咁

數據幾多同咩胸型呀,介唔介意網購先

34F 應該係水滴 網購又唔介意既 我其實睇過VS 但覺得貴得離譜

我有諗過隆 但怕痛

唔好呀
隆左就返唔到轉頭
有冇試過大豆 野葛根 蜂王漿 嗰啲激素野
香討有個講豐胸既post
絲打不如睇下

我有睇過呀 其實已經大左兩cup 但好驚冇得再大

唔係講風涼話,但係中藥本身已經係好慢嘅野
調理身體都用年黎起跳
豐胸分分鐘三五七年
可能你搞大自己個肚仲快

34F 應該係水滴 網購又唔介意既 我其實睇過VS 但覺得貴得離譜

Sports bra多數都壓胸不過34F就真係會窄得緊要 我冇依個煩惱要問下其他身材勁嘅絲

調理身體都用年黎起跳
豐胸分分鐘三五七年
可能你搞大自己個肚仲快

有冇絲用開蔡太?

調理身體都用年黎起跳
豐胸分分鐘三五七年
可能你搞大自己個肚仲快

調理身體都用年黎起跳
豐胸分分鐘三五七年
可能你搞大自己個肚仲快

依家屋企自己按下咋

調理身體都用年黎起跳
豐胸分分鐘三五七年
可能你搞大自己個肚仲快

依家屋企自己按下咋

調理身體都用年黎起跳
豐胸分分鐘三五七年
可能你搞大自己個肚仲快

依家屋企自己按下咋

揸得多會大
有冇絲用開蔡太?

特登去俾人侮辱,不了

嘩兔兔絲呢個要mark 低
我想講我都係帶緊nike,好壓但係都包唔晒 好難捉摸
不過唔知我洗鬆左佢先咁,定係真係走奶
因為初頭好似再紮得實啲

調理身體都用年黎起跳
豐胸分分鐘三五七年
可能你搞大自己個肚仲快

調理身體都用年黎起跳
豐胸分分鐘三五七年
可能你搞大自己個肚仲快

其實我成日覺得呢啲野真係過左發育時間就無用 (唔計生仔)
始終佢叫發育完成
道理就好似高度咁,你唔會針幾針咁就高幾cm 咁咖嘛
有冇絲用開蔡太?

特登去俾人侮辱,不了

我都冇去過 個人prefer買啱碼好過改
Lm先
準備去mm試下

好似仲有學生優惠 我問過佢地話如果完左個優惠會係fb講

mm之前係唔係話山林道嗰間啲staff好啲
唔知有冇撈亂其他bra brand

係呀,灣仔都好似口碑幾好

調理身體都用年黎起跳
豐胸分分鐘三五七年
可能你搞大自己個肚仲快

其實我成日覺得呢啲野真係過左發育時間就無用 (唔計生仔)
始終佢叫發育完成
道理就好似高度咁,你唔會針幾針咁就高幾cm 咁咖嘛

個原理會唔會係刺激再發育?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞