(絲入)絲打係邊到買bra?(4)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
真心求救 瘦左之後個胸啲皮好鬆,點算好,唉
試左奶糖派
個人認為唔錯
碼數比PJ days細半個cup
底圍較緊 平時著開60都覺得65ok
有興趣再post detailed review

想知
試左奶糖派
個人認為唔錯
碼數比PJ days細半個cup
底圍較緊 平時著開60都覺得65ok
有興趣再post detailed review

請post

無數據無人話到俾你聽

你地可以用目測講比我聽嗎?

可唔可以講下你係覺得點樣差唔多?

因為幅圖見到佢個黑色bra似係push up 用
其實真係好難講,只係知道應該大過34DE
太長唔quote, 樓上mm變形絲打,我想問係對波定個bra變形? 我好似都有個,不過好少著,嫌佢太厚
太長唔quote, 樓上mm變形絲打,我想問係對波定個bra變形? 我好似都有個,不過好少著,嫌佢太厚

個bra
洗左一次 個邊變形(印象中

個bra

我之前都買左兩個依個系列 但我果兩個又冇wear bor

個bra

我之前都買左兩個依個系列 但我果兩個又冇wear bor

有時啲野真係一批批

無數據無人話到俾你聽

好波

無數據無人話到俾你聽

咪就係
真係差唔多嘅你咪度下自己有幾大囉
不過巴打個胸都咁大

咪就係
不過巴打個胸都咁大

所以我一開始都話唔度無人幫到佢
Btw ,呢條友同一條女開左三個post

咪就係
不過巴打個胸都咁大

你唔講都睇唔到
係咁用同一張相開post
好煩

咪就係
不過巴打個胸都咁大

你唔講都睇唔到
係咁用同一張相開post
好煩

多得依啲目測撚,睇埋啲假胸亂估size,到見到真波果時就話人地邊有DEFGHI,係ABC
又唔識cup數唔等於胸大細

假胸都無咁嬲,最嬲都係係睇push up
假起碼都係咁大
Push up 死夾爛夾都信
講左九幾萬次cup 係高度唔係大細
真係一打膠唔洗找
[quote]
假起碼都係咁大
真係一打膠唔洗找

假胸同升球大墊係可以兩樣同時存在

肥仔波都可以夾到好大
不過假胸push up會唔會好脹卜卜
睇落好似變石頭波?
真心求救 瘦左之後個胸啲皮好鬆,點算好,唉

絲打係大病一場/ 跟營養師餐單 搞到好瘦

食肥
[quote]
假起碼都係咁大
真係一打膠唔洗找

肥仔波都可以夾到好大
睇落好似變石頭波?

依家啲假胸好軟熟,石頭波係以前啲技術,新技術仲軟熟過真胸

你點按架? 係咪同呢條片既差唔多?
https://www.youtube.com/watch?v=130J6eUpYVo
[quote]
假起碼都係咁大
真係一打膠唔洗找

肥仔波都可以夾到好大
睇落好似變石頭波?

依家啲假胸好軟熟,石頭波係以前啲技術,新技術仲軟熟過真胸

自體會自己吸返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞