(絲入)絲打係邊到買bra?(4)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike

買bra果陣唔記得問人 請問bra扣係由最入開始扣,用得耐就扣出一格,定係相反?
買bra果陣唔記得問人 請問bra扣係由最入開始扣,用得耐就扣出一格,定係相反?

由最入開始扣
Sorry 冇追開post 請問絲打們有冇nude bra好推介
Sorry 冇追開post 請問絲打們有冇nude bra好推介

peach John
The Little Bra Company
如有串錯字求糾正

由最入開始扣

你地一日會adjust幾多次個bra推肉? 我而家勁aware of自己個姿勢, 連舉手烏低身都就住就住

由最入開始扣

你地一日會adjust幾多次個bra推肉? 我而家勁aware of自己個姿勢, 連舉手烏低身都就住就住

著果下 一次咁大把

peach John
The Little Bra Company
如有串錯字求糾正

TLBC 只限A-C/D

由最入開始扣

想問下邊到買nubra 好? 有無咩牌子係好著?
想問下邊到買nubra 好? 有無咩牌子係好著?

你上兩個comment 已經係啦喎

由最入開始扣

打錯 係最出

peach John碼係咪偏細?
即係65C要買65D?

其實fit size 係有小小cool,但未至於銀著
銀著應該係圍太細?

68質地好差 好唔舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞