(絲入)絲打係邊到買bra?(4)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike

恭喜晒呀 介紹下你個bra

恭喜

太好了

雖然好多靚款都冇咩size 但好彩有個啲都唔太差
佢比左個75G我 佢話呢個款係個杯淺啲 所以F都其實岩 好著到試左上身就唔想除 著住走 triumph我明明記得上次買個姐姐話有F cup 但今日係cwb sogo問 同我講佢地冇入過F
另外啲ba真係西到世界盡頭 唔想serve你都算 問佢有冇大size仲睇死你著唔到咁大

wacoal依個?

特別係啲呀姨 西到喊
睇死你永遠得a 比盡b

響荃灣jusco比個阿姐串 死話得80B
屌 自己之前75D下面鬆上面漏奶

啲呀姨硬係覺得要勁肥既大媽先有波
細路女你咁奀 帶乜鬼E cup

就係啲唔識野既呀姨 搞到啲人個個戴錯bra

冇理由個size幾年不變 前幾年中學雞到年頭都係75CD 當時仲高速發育

6ixty8ight

好呀thanks

如果我係女朋友如果注重料見到68會唔高興

有無介紹?

咁大個仔未單拖入過呢d店

呢間唔得掂 容易變型同唔襟
分分鐘買幾個即棄仲貴過買大牌子

講緊睡裙 普通屋企著住走黎走去嗰啲
定係其實講緊有埋胸墊 跟返bra size嗰啲睡裙

巴打 我認真答
居家服 全屋趴趴走呢
你隨意入去連鎖女裝店,摸到啲質地舒服 長身 3位數字既都做到睡裙,你既要求都係料靚姐

瞓覺係房入面著呢
就上面絲打建議既chasney beauty

就咁既,你話唔係要性感嗰種,但又話係睡裙,我先答你6ixty8ight
不過追求好靚料,
就買咩都唔好入去6ixty8ight 啦

收到

唔識野都算,唔識扮識果下on9
今日去mm買左四個bra 試個陣好地地
返到屋企再試時覺得條帶勁緊 自己較黎較去都較唔到fit
btw mm d 碼係咪報大數 平時買開34c 佢比34d我
btw mm d 碼係咪報大數 平時買開34c 佢比34d我

我之前著mm嘅 問過真係報大一個cup
見好多絲打都話mm好著 真係咩? 我第一次買係一次買三個 其中一個係肉色白色嘅 唔記得叫咩系列 洗左一次定唔知兩次 已經變型 就係個杯邊唔知點解會反左出去 一條線咁(著衫好明顯,好似離罩咁) 我開頭都唔知咁樣叫做變左型 係過左一陣我再去另一間mm 我show比個阿姨睇 問佢點解洗左一兩次就咁 佢話可能我洗嘅方法唔好(我放入洗衣球洗)
咁當日我買返個新嘅 一模一樣嘅bra返去啦 今次我聽佢講 手洗 點知都係變左型 仲要同上一個係變到一模一樣 自此無再喺mm買了 因為啲bra都要三四百一個 但係一兩次就著到咁
我係65圍嘅 打算去試下bodibra/braologie 想問下咁多位絲打呢兩間邊間會好啲?見有絲打話bodibra成八百蚊個 真係咁貴?
之前係日本買bra 間野叫aimxx
個sales幫我揀左65E
試個時都岩size 岩岩好cup住成個 唔會壓胸
但有時烏低身會露點
係咪bra太硬?定size錯?
明明34大D細E
男朋友話我似C
明明34大D細E
男朋友話我似C

男人識條鐵咩
明明34大D細E
男朋友話我似C

男人識條鐵咩

見好多絲打都話mm好著 真係咩? 我第一次買係一次買三個 其中一個係肉色白色嘅 唔記得叫咩系列 洗左一次定唔知兩次 已經變型 就係個杯邊唔知點解會反左出去 一條線咁(著衫好明顯,好似離罩咁) 我開頭都唔知咁樣叫做變左型 係過左一陣我再去另一間mm 我show比個阿姨睇 問佢點解洗左一兩次就咁 佢話可能我洗嘅方法唔好(我放入洗衣球洗)
咁當日我買返個新嘅 一模一樣嘅bra返去啦 今次我聽佢講 手洗 點知都係變左型 仲要同上一個係變到一模一樣 自此無再喺mm買了 因為啲bra都要三四百一個 但係一兩次就著到咁
我係65圍嘅 打算去試下bodibra/braologie 想問下咁多位絲打呢兩間邊間會好啲?見有絲打話bodibra成八百蚊個 真係咁貴?

呢啲野人夾brand,就算個個話mm 好著你都可以覺得mm 唔好著
Bodibra 同braologie 都唔係好掂 啲料仲差過mm
7~800差唔多,仲成日叫人買package
明明34大D細E
男朋友話我似C

男人識條鐵咩

我到F 先俾人開始覺得有波,H先開始覺得大
細圍係咁咖啦
但有時烏低身會露點

可能胸型唔岩?

但有時烏低身會露點

你自己度係咪都係65E先?成個胸罩曬?

假性滿杯
明明34大D細E
男朋友話我似C

男人識條鐵咩

32大F或34E 五尺八左右
望落比盡得C
明明34大D細E
男朋友話我似C

男人識條鐵咩

我到F 先俾人開始覺得有波,H先開始覺得大
細圍係咁咖啦

32係咁
我32d/e... 我男朋友成日話我無波 字母唔可以作準

braologie 我覺得麻麻地.. d 料差... 之前我買著左幾次已經有d 變型同埋鐵絲位串左出來.....
反而我覺得mm 條幾好..(better than satami)
買bra買上癮 黎緊去日本都諗住入啲bra
日本係咪要報大數?定都係唔同牌子唔同
想問下咁多位絲打有無咩好而又有大size既wireless bra/軟鋼圈bra推介?

唔係好著得慣有鋼圈,成日都覺得比個鋼圈整到好唔舒服
我著開65E
但係其實我大細波
右邊又有少少副乳 點算好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞