(絲入)絲打係邊到買bra?(4)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike

90度呢?
你拎satami 出黎量下條帶,可能條帶比較窄
佢話70可能條帶得65你咪岩
另外就係個bra 真係岩?唔係假性滿杯?

不如下個post第一頁加埋 strapless bra/ nubra/ 抹胸

正想問有冇好介紹
想搵有啲push 同埋唔會跌..可以安心著既...

唔係準備大日子都唔著呢啲

我未結過婚 幫唔到手
不過細個係新娘房,
見佢地係著類似馬甲既野,波波小姐之類既砵仔糕,同埋乳貼

波波小姐推介, 易用... 同埋唔會谷得好硬, 自然d....
我之前都用佢..

唔該
咁我去買波波小姐喇

90度呢?

Suppose 70b 條帶就應該68~72左右掛(?)(即係70cm 附近)
但係有時因為材料呀,design 嘅問題
會完全唔係呢回事 所以先叫你度
數據上就真係應該65A 岩嘅,可能因為胸形問題?我估

唔該
咁我去買波波小姐喇

小心買到假野呀

Suppose 70b 條帶就應該68~72左右掛(?)(即係70cm 附近)
但係有時因為材料呀,design 嘅問題
會完全唔係呢回事 所以先叫你度
數據上就真係應該65A 岩嘅,可能因為胸形問題?我估

明白,唔該晒絲打

90度呢?

個bra係上薄下厚設計?

係呀係呀

唔該
咁我去買波波小姐喇

小心買到假野呀

呢啲都有假野
去邊買先係正版

90度呢?

個bra係上薄下厚設計?

係呀係呀

上薄下厚設式嘅款杯比較淺所以咪有機會岩身,唔出奇丫
如果你要買全薄杯,就試下65AB

哇我真係獲益良多,多謝絲打

唔該
咁我去買波波小姐喇

小心買到假野呀

呢啲都有假野
去邊買先係正版

好似正版要兩三舊水一個
波波小姐

唔該
咁我去買波波小姐喇

小心買到假野呀

呢啲都有假野
去邊買先係正版

好似正版要兩三舊水一個
波波小姐

係呀..波波小姐
價錢都ok..
朋友買年輕線葆露絲既nubra 用左成千蚊
㿝寧願買波波小姐既正版
有無性感bra推介吓
利申:著開wacoal 80E-85F

點樣80E-85F 85F比80E大好多喎
85F上胸圍要107.5,80E上胸圍要100
2者差成7.5cm
我勸你自己度下胸,wacoal啲size應該無差咁遠,頂盡1cup
著出街扑野兩相宜可以睇下more by bluebella (網購),同bluebella(網購)
[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/06/080527_592a2960636ce2c09d29fd1ff53496e9.jpg[img][/url]
[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/06/080607_79ba670a84044638c5208a49a699e434.jpg[/im][/url]
想要lace款去private shop搵,好多靚料又靚款,例如mimi holliday (嫌款唔夠多就上網搵,佢唔係款款都入齊)
[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/06/080728_dbdbe50748c25c22b88e28eda34f3fd3.jpg[/img[/url]
仲有Chasney Beauty
[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/06/080925_f7ff74cb405c878675b1a99c22ecacb9.jpg[/im][/url]
[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/06/080943_f0705e601d740e1e5a54137c1b506e42.jpg[/im][/url]
網購除左figleves可以睇埋asos
[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/06/075524_891fab31ec02d019e3784b9fd70a79d3.jpg[/im[/url]
[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/06/075525_af3af812993a7acd248c06307d2353bc.jpg[/im[/url]

有無發現全部都係貴野
靚lace係好貴,平個啲係會吉肉
因為其實好多平嘅性感款都唔好著,台灣choco,qmomo大把性感款,但如果你日常出街都著我就唔會推,啲料唔得,齋扑野著就可以買,著一陣姐都係

因為wacoal 有時啲款會偏細 咁就著到85F 如果唔係好「cool」

80E嘅姐妹碼係85D,你著85F,係大左2個碼,咁都偏細得好緊要

前排買過wacoal
有個款係偏細
個staff有講明係偏細
買咗32G
但我65f

唔該
咁我去買波波小姐喇

小心買到假野呀

呢啲都有假野
去邊買先係正版

好似正版要兩三舊水一個
波波小姐

係呀..波波小姐
價錢都ok..
朋友買年輕線葆露絲既nubra 用左成千蚊
㿝寧願買波波小姐既正版

有人買假野買正痴爛對波
佢官網好似有得運黎香港呀(?)
不如睇下 官網點都有保証啲
請問有無絲打知mm仲有無學生優惠
第一次入post,想問大家知唔知邊到有得買strapless bra

日經
pj
tlbc A-D cup only
qmomo 抹胸,但對大cup絲打承托力未必夠
波波小姐 去到e cup

唔該晒

無數據無人話到俾你聽

無數據無人話到俾你聽

你地可以用目測講比我聽嗎?

無數據無人話到俾你聽

你地可以用目測講比我聽嗎?

無目測
度都唔一定準仲目測?
要就拎起把尺度,無嘅呢度無人會答到你
第一次入post,想問大家知唔知邊到有得買strapless bra

日經
pj
tlbc A-D cup only
qmomo 抹胸,但對大cup絲打承托力未必夠
波波小姐 去到e cup

Sorry, 但我見pj有幾款,你地有冇特別推邊隻?

真係估唔到咁貴呀,明明見到braologie啲廣告係$3xx一個
或者我試下去一田啲賣BRA區睇下啦
都有可能去mm再睇,只要唔好買變形果個系列....
(我上網搵唔返個系列叫咩名,一個係肉色+白色蕾絲,另一個係我唔知隻色叫淺紫?淺藍?粉紫?粉藍?)總之兩個都變形...
多謝咁多位絲打熱心回覆我,我第一次留言,你地嘅回覆令我知道唔洗去試Bodibra同braologie啦
不過唔鍾意mm就係65圍要改帶要等

係呀佢啲廣告係3xx,但係好似係最cheap 個款
同埋有絲打話佢係無得自己揀,係啲「顧問」幫你揀
佢揀咩款你都無得出聲感覺好似俾佢禁著黎搶咁
同埋肯定揀啲貴款你歎

有時啲bra 鋪 賣賣下就唔個點解會收埋個bra 款唔賣 可能你講果隻變形bra 已經被人下左架都唔奇

如果你唔怕lace 款可以去睇PJ DAYS 系列呀 有65圍,係呢度嘅口碑都幾好,最大去到G

唔會怕lace款啦 mm幾乎全部係lace
我好耐以前有去過PJ試bra,感覺唔知點解佢啲bra係特別細咁...
p.s. 其實我得65C-D(成日比人話無胸),唔明果啲去到勁後字母嘅絲打嘅感受

Mm我之前係尖沙咀改即日有得拎 另外有個mm直頭唔使改都啱 (我61-62圍)所以要睇款 pj同樣道理 唔同款個cup都會有唔同 有啲可能本身就細啲 有啲可能好fit你胸型所以推完集中多左個cup size都要着大啲

我搵返我之前買嗰兩個變形嘅係咩系列啦,原來係modern girl 我挺你 系列
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞