(絲入)絲打係邊到買bra?(4)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
我個fd佢肥過我 個胸又大過我 但去mm試竟然話得一個款岩佢size 其實全部太大

我係激瘦ipad 上下圍差距少於4cm 但mm都好多款可以揀 淨係要改帶

有冇可能我個fd個胸真係仲細過我 定係mm姨姨睇錯 我fd冇自己度過胸 但我陪佢試過Bikini睇落有肉

我打個比喻
假設你65A,你個frd 90A
咁你個frd 個胸都係大過你,但係佢個size 係香港的確小有
所以佢少款過你真係唔奇 因為唔係常見size
不過當然,我唔排除啲姨姨睇錯嘅可能

多謝絲打細心解答
佢係正常身型 我估係65-70A
我先係極端體形 佢唔係
我個fd佢肥過我 個胸又大過我 但去mm試竟然話得一個款岩佢size 其實全部太大

我係激瘦ipad 上下圍差距少於4cm 但mm都好多款可以揀 淨係要改帶

有冇可能我個fd個胸真係仲細過我 定係mm姨姨睇錯 我fd冇自己度過胸 但我陪佢試過Bikini睇落有肉

我打個比喻
咁你個frd 個胸都係大過你,但係佢個size 係香港的確小有

多謝絲打細心解答
我先係極端體形 佢唔係

我都係打左比喻,如有雷同實屬巧合
香港地一般a-b cup 最好賣
好多鋪都會a,b cup 款多貨量多
所以都有可能係個frd 大多小小圍,大多小小cup 已經無乜貨
亦都有啲sales 因為個啲大cup bra 壓係底唔想搵同你講無咁大都唔奇

我打個比喻

多謝絲打細心解答
我先係極端體形 佢唔係

我都係打左比喻,如有雷同實屬巧合
香港地一般a-b cup 最好賣
好多鋪都會a,b cup 款多貨量多
所以都有可能係個frd 大多小小圍,大多小小cup 已經無乜貨
亦都有啲sales 因為個啲大cup bra 壓係底唔想搵同你講無咁大都唔奇

再加埋可能你低估左你個frd 個size 都唔奇
再知我喺香港買bra仲有無希望
下胸68 45度83 90度86
試過PJ days 同淘寶Narue 65 背帶可拉開2-3吋
胸型好似係半球

我下胸61,62都買到 目前着mm pj workbra(days個背有啲鬆) 同 TLBC
不如貼埋豐胸運動啲link出泥
有冇話一日做咩量叫夠?
而最尾下垂型係乳頭向下嘅波,個啲網紅,波底夾筆大家知咩事啦,著厚墊bra谷得多下垂左

[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/21/200131_cd07479ed40bf8f5276c12f9adc059f4.jpg[img]

一言驚醒洛克人
個陣啲人仲成日吹奏 笑而不語
有冇話一日做咩量叫夠?

我睇戶瀨恭子
而最尾下垂型係乳頭向下嘅波,個啲網紅,波底夾筆大家知咩事啦,著厚墊bra谷得多下垂左

[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/21/200131_cd07479ed40bf8f5276c12f9adc059f4.jpg[img][/url]

一言驚醒洛克人

其實有無可能夾到但唔係下垂
有冇話一日做咩量叫夠?

我睇戶瀨恭子

我自由發揮
有冇話一日做咩量叫夠?

我睇戶瀨恭子

我自由發揮

召喚男朋友
試過PJ days 同淘寶Narue 65 背帶可拉開2-3吋
胸型好似係半球

我下胸61,62都買到 目前着mm pj workbra(days個背有啲鬆) 同 TLBC

點解你會買到嘅
Mm之前試過雙弧 成日著下著下要拉返落黎
TLBC香港有無得買?
搵日去PJ試下work bra先

要拉番落黎係下圍過鬆或者肩帶過短播
胸型好似係半球

點解你會買到嘅
TLBC香港有無得買?

TLBC係landmark有間舖有賣
Pj workbra你要預大一至兩個cup
胸型好似係半球

點解你會買到嘅
TLBC香港有無得買?

要拉番落黎係下圍過鬆或者肩帶過短播

佢意思係,佢68下圍覺得都65圍bra好鬆背帶縮上去,點解啦魯61下圍著70改帶都無依個問題

我係mm係揀款揀得好緊要 有個係本身度出黎得65再改 有個係未改就已經得57至58 有啲話我太瘦改唔到

[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/21/200131_cd07479ed40bf8f5276c12f9adc059f4.jpg[img][/url]

一言驚醒洛克人

有,假胸

個胸好似塞左2個拉麵碗落去咁

覺得平好啲定假好啲
絲打係邊買開sport bra 我著開nike 但好似淨係做到L 唔多舒服 同埋好似買番運動牌子好啲
成世都唔買68
Btw 我用RM

一言驚醒洛克人

有,假胸

個胸好似塞左2個拉麵碗落去咁

覺得平好啲定假好啲

睇下對波拎黎做咩
純觀賞就假
用家就平好過假,有需要就墊野
絲打係邊買開sport bra 我著開nike 但好似淨係做到L 唔多舒服 同埋好似買番運動牌子好啲

Nike應該係全球咁大運動brand之一 絲打會唔會買返內衣brand sports bra可能好啲?
成世都唔買68
Btw 我用RM

68真係好劣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞