(絲入)絲打係邊到買bra?(4)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
Lm先
準備去mm試下

Gogogo

我諗佢覺得女朋友好細波
但係可能佢女朋友係28c 果隻
係男人眼中唔大過蘋果都係AA 好似係

依句太中肯 個個以為蜜瓜咁大先係C 不過

有邊個無AA 過

我依家都冇好大 其實有諗過係咪太瘦
唔該晒絲打 但佢地學生優惠有冇話要點 早幾日去睇戲 話唔接受海外學生證
同埋今日去做facial順便問埋姨姨推淋巴 上個post好似有絲講過 希望可以升下cup 跟隨檸絲腳步
唔該晒絲打 但佢地學生優惠有冇話要點 早幾日去睇戲 話唔接受海外學生證
同埋今日去做facial順便問埋姨姨推淋巴 上個post好似有絲講過 希望可以升下cup 跟隨檸絲腳步

海外我都唔知bor 我都想升級

我諗佢覺得女朋友好細波
但係可能佢女朋友係28c 果隻
係男人眼中唔大過蘋果都係AA 好似係

依句太中肯 個個以為蜜瓜咁大先係C 不過

有邊個無AA 過

我依家都冇好大 其實有諗過係咪太瘦

太瘦真係好難大
想升cup都係乖乖地增肥

海外我都唔知bor 我都想升級

試完同你講有冇用 唔貪心 升多級做G就得

其實我有啲想突破100
但係要大多一個cup 好難
其實我有啲想突破100

我都想大啲 但男朋友話其實夠 但我逼佢幫我按摩 好似有絲打話咁樣都幾有效 同埋準備試山藥粉

唔係講風涼話,但係中藥本身已經係好慢嘅野
調理身體都用年黎起跳
豐胸分分鐘三五七年
可能你搞大自己個肚仲快

調理身體都用年黎起跳
豐胸分分鐘三五七年
可能你搞大自己個肚仲快

其實我有啲想突破100

我都想大啲 但男朋友話其實夠 但我逼佢幫我按摩 好似有絲打話咁樣都幾有效 同埋準備試山藥粉

男朋友D 果陣夠話已經夠 而家咪又係...
按摩真係ok 咖我覺得 我就是成功例子

調理身體都用年黎起跳
豐胸分分鐘三五七年
可能你搞大自己個肚仲快

咁係呀嘛
其實我有啲想突破100

我男朋友都係覺得冇所謂 係我自己想大啲

調理身體都用年黎起跳
豐胸分分鐘三五七年
可能你搞大自己個肚仲快

咁係呀嘛

單性繁殖動物
其實我有啲想突破100

男朋友D 果陣夠話已經夠 而家咪又係...
按摩真係ok 咖我覺得 我就是成功例子

我自己按咋 係有啲用 我目標
唔該檸絲

唔洗客氣 希望有人睇
兔兔絲咁認真做出黎

我都覺得好認真 學野中

我都學左唔少野,雖然都仲係好中意著矯形
好有安全感

矯型cool到
著慣四分三杯換半杯突然覺得上面好涼 要一排先適應到

調理身體都用年黎起跳
豐胸分分鐘三五七年
可能你搞大自己個肚仲快

咁係呀嘛

單性繁殖動物

I meam 搵人搞大自己個肚
唔該檸絲

唔洗客氣 希望有人睇
兔兔絲咁認真做出黎

我都覺得好認真 學野中

好有安全感

矯型cool到

包著真係好有安全感

我自己按咋 係有啲用 我目標

加油呀
話我我以前都有keep 住自己按
真係有數著一邊200下
唔該檸絲

唔洗客氣 希望有人睇
兔兔絲咁認真做出黎

我都覺得好認真 學野中

好有安全感

矯型cool到

包著真係好有安全感

最多著全cup 豐滿絲 D+最啱
老媽子試過保露絲 話焗到似以前女人corset
老媽子試過保露絲 話焗到似以前女人corset

呢個好貴
我個fd佢肥過我 個胸又大過我 但去mm試竟然話得一個款岩佢size 其實全部太大

我係激瘦ipad 上下圍差距少於4cm 但mm都好多款可以揀 淨係要改帶

有冇可能我個fd個胸真係仲細過我 定係mm姨姨睇錯 我fd冇自己度過胸 但我陪佢試過Bikini睇落有肉
我個fd佢肥過我 個胸又大過我 但去mm試竟然話得一個款岩佢size 其實全部太大

我係激瘦ipad 上下圍差距少於4cm 但mm都好多款可以揀 淨係要改帶

有冇可能我個fd個胸真係仲細過我 定係mm姨姨睇錯 我fd冇自己度過胸 但我陪佢試過Bikini睇落有肉

我打個比喻
假設你65A,你個frd 90A
咁你個frd 個胸都係大過你,但係佢個size 係香港的確小有
所以佢少款過你真係唔奇 因為唔係常見size
不過當然,我唔排除啲姨姨睇錯嘅可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞