(絲入)絲打係邊到買bra?(4)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
想問下咁多位絲打有無咩好而又有大size既wireless bra/軟鋼圈bra推介?

唔係好著得慣有鋼圈,成日都覺得比個鋼圈整到好唔舒服

老實講,我覺得無wire 會帶到對波dur
雖然事實唔知係咪,但係我自己唔會著無wire
我著開65E
但係其實我大細波
右邊又有少少副乳 點算好

做運動+按摩
標準答案
我著開65E
但係其實我大細波
右邊又有少少副乳 點算好

大細胸好多人都有 要就大果邊買bra
副乳就可以着下矯型同做下運動
想問下咁多位絲打有無咩好而又有大size既wireless bra/軟鋼圈bra推介?

唔係好著得慣有鋼圈,成日都覺得比個鋼圈整到好唔舒服

老實講,我覺得無wire 會帶到對波dur
雖然事實唔知係咪,但係我自己唔會著無wire

我依啲細size 就會着無wire
明明34大D細E
男朋友話我似C

男人識條鐵咩

32大F或34E 五尺八左右
望落比盡得C

今日去mm買左四個bra 試個陣好地地
返到屋企再試時覺得條帶勁緊 自己較黎較去都較唔到fit
btw mm d 碼係咪報大數 平時買開34c 佢比34d我

我都係試個陣好地地但番屋企好緊好爆咁樣但一坐低直情包唔住搞到好似離罩咁...我個款係3/4杯,有冇絲打可以解答下咩事
btw mm d 碼係咪報大數 平時買開34c 佢比34d我

我都係試個陣好地地但番屋企好緊好爆咁樣但一坐低直情包唔住搞到好似離罩咁...我個款係3/4杯,有冇絲打可以解答下咩事

有無睇第一頁用岩帶法?可能帶得唔好??
之前係日本買bra 間野叫aimxx
個sales幫我揀左65E
試個時都岩size 岩岩好cup住成個 唔會壓胸
但有時烏低身會露點
係咪bra太硬?定size錯?

你自己度係咪都係65E先?成個胸罩曬?

係推完d肉之後都會有條線 但唔知點解就係烏低會露 我諗緊係咪我集中 所以有假性滿杯1個情況
搞到我唔知買咩bra先岩😭😭

下圍上圍幾多?

試下深杯啲嘅70D/淺杯啲嘅70E
聽人講雙弧系列係會淺啲杯
又或者試下其他牌子,試又唔洗俾錢,試夠先買

女優啲假波係一舊野,又集中又顯大
真波係肉,裸胸睇上去會散開,正常的
而且70DE真係無籃球咁大,明星/o靚模都係有裝假狗先夾到咁深溝

唔會掛 D E cup都得咁細
我條女大過呢堆圖但我見佢都係買C cup咋喎

唔會掛 D E cup都得咁細
我條女大過呢堆圖但我見佢都係買C cup咋喎

所以話男人唔識野囉
講左cup 數只係高度,唔係體積
如果你條女80c 90c 實大過70de 咖喎
再加埋佢有無帶錯size 都未知
之前係日本買bra 間野叫aimxx
個sales幫我揀左65E
試個時都岩size 岩岩好cup住成個 唔會壓胸
但有時烏低身會露點
係咪bra太硬?定size錯?

你自己度係咪都係65E先?成個胸罩曬?

係推完d肉之後都會有條線 但唔知點解就係烏低會露 我諗緊係咪我集中 所以有假性滿杯1個情況
搞到我唔知買咩bra先岩😭😭

唔關事,假性滿杯係太大
即係好似你帶帽,個帽大到成個頂笠著咁

我就係用嗰個帶法都係咁

同埋我琴日係mm 個阿姨教我撥肉個方法誇張過第一頁條片 會唔會撥得太over反而唔好?
我係葵芳分店買
著開莎娜美75G, 以前都還好
但真係越黎越冇款 想轉會

無計,香港啲bra 鋪中意歧視小眾
大cup 無,細圍無
淨係識入70,75abc 完
食屎啦

同埋我琴日係mm 個阿姨教我撥肉個方法誇張過第一頁條片 會唔會撥得太over反而唔好?
我係葵芳分店買

撥太勁其實咪唔岩位 位lin 應該會亂走

大cup 無,細圍無
食屎啦

以前都仲有一款我覺得ok
但依加d顏色真係嚇死我 買唔落手

大cup 無,細圍無
食屎啦

我以前都有款黑藍,同埋全灰
而家無左?

大cup 無,細圍無
食屎啦

而家無左?

我唔知係咪我個間既問題 佢上次話得兩款,一個係暗紅色
一個冇wire

我係葵芳分店買

撥太勁其實咪唔岩位 位lin 應該會亂走

大cup 無,細圍無
食屎啦

而家無左?

我唔知係咪我個間既問題 佢上次話得兩款,一個係暗紅色
一個冇wire

你去邊間??我去葵芳
有冇strapless bra推介?之前買過啲淘寶野中哂大伏成日跌。上網見啲人話台灣嗰隻日不落同qmomo都幾好。有冇絲試過或者有其他推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞