(絲入)絲打係邊到買bra?(4)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike

68質地好差 好唔舒服

我買開台灣ah 啲款幾靚
之前係wacoal買bra
個姐姐幫我度過跟住比左70C我試
當時試係幾fit 但係佢幫我較到條肩帶好短
番到屋企再著 旭多幾旭個bra就升左上去咁
跟住自己較番條帶又好似著唔番果個效果
Qmomo大家點睇?
平時著開莎娜美36G, 但咪照買36G就得? 會唔會偏大偏細

68質地好差 好唔舒服

68要揀款 得少部分好着

咁又係 咁即係事實上我係跌左cup既?

咁你自己度係咩size呀?

下胸68 45度度係80
係第2間買通常都係70B
但係有d款著著下都係會升上去

咁你自己度係咩size呀?

下胸68 45度度係80
係第2間買通常都係70B
但係有d款著著下都係會升上去

不如試下65c,扣鬆啲會唔會好啲?

咁又係 咁即係事實上我係跌左cup既?

68質地好差 好唔舒服

Qmomo大家點睇?
平時著開莎娜美36G, 但咪照買36G就得? 會唔會偏大偏細

除左抹胸,其他我唔建議買,啲料唔係幾好著
至於偏大偏細你可以參考返mydress個網,每一個bra都有講點樣揀size,版型有無偏大偏細

Qmomo前兩頁有講
佢大部分bra都上薄下厚墊 會嗌你買大一cup
個人覺得差半cup左右可能因為佢唔算好有彈性 下圍有少少鬆

68質地好差 好唔舒服

佢個網有直送香港,當然你都可以搵台灣集運不過好似唔平得幾多

就大果邊,細果邊sip pad
做運動同按摩可改善

做運動同按摩可改善

多謝絲打

68質地好差 好唔舒服

68質地好差 好唔舒服

做運動同按摩可改善

多謝絲打

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞