(絲入)絲打係邊到買bra?(4)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
其實著得36d係咪都肥底

36一定冇32啲人咁瘦嫁喇...
但唔一定係肥底

我去bra店觀賞完 大開眼界
利申65以下

U are not alone
啦魯絲好似都係得6162
之前有個sis 著英碼28

Cup落個身 哇 差幾皮呀

細圍去到FGHI 先有睇頭已經大家都明白

但唔一定係肥底

利申65以下

以前我65以下...隨着年紀同埋身上既肉既增加..
個波係仲會大 所以唔好灰心

但唔一定係肥底

利申65以下

以前我65...隨着年紀同埋身上既肉既增加..

完全食唔肥
我話自己著c自己都唔信

但唔一定係肥底

利申65以下

完全食唔肥
我話自己著c自己都唔信

我覺得食唔肥令人羨慕啲

但唔一定係肥底

利申65以下

完全食唔肥
我話自己著c自己都唔信

我覺得食唔肥令人羨慕啲

但你可以串人會考都冇既時候
望下自己個c又唔敢講

但唔一定係肥底

利申65以下

完全食唔肥
我話自己著c自己都唔信

我覺得食唔肥令人羨慕啲

望下自己個c又唔敢講

呢個我都明 以前試過..
咪笑住話係呀...細唔唔錯...唔會下垂先
然後而家有波就會問你做咩黎

但唔一定係肥底

利申65以下

完全食唔肥
我話自己著c自己都唔信

我覺得食唔肥令人羨慕啲

望下自己個c又唔敢講

明明有波好似冇
唔帶bra=ipad 帶左叫好少少
想問下有冇得改bra 如果邊到有得改
之前同satami sales講我34 佢地俾左36我又話啱
戴過幾次都覺得太鬆 覺得幾百蚊買個bra戴得幾次好唔抵所以想問下
其實唔戴bra 對胸部才是最好

利申65以下

完全食唔肥
我話自己著c自己都唔信

我覺得食唔肥令人羨慕啲

望下自己個c又唔敢講

明明有波好似冇
唔帶bra=ipad 帶左叫好少少

Ipad 返到屋企唔帶最好
想問下有冇得改bra 如果邊到有得改
之前同satami sales講我34 佢地俾左36我又話啱
戴過幾次都覺得太鬆 覺得幾百蚊買個bra戴得幾次好唔抵所以想問下

如果已經買左冇得換 唯有拎去街市/ 屋邨商場改
通常廿蚊個
btw絲打著落鬆點解仲畀錢
我見都有唔少絲打分享有啲分店既staff係懶得攞,或者睇死佢地唔係嗰個size
寧願去第二間分店到買
有無性感bra推介吓
利申:著開wacoal 80E-85F

你指個款性感,定係扑野用嘅bra呀(sor我唔係好識形容 )?

2樣都想知下

扑野用嘅就無分size 咖啦,你著得落就係
平嘅可以淘寶,貴嘅可以買日本仔野
不過男人都係除得好快,其實唔洗咁在意

個款性感我就真係唔知... sorry

仔仔中意T black 有無好介紹 想俾驚喜

咁扑野店果啲o唔o
其實好性感下..同幾free size
但著得出去bra 既話...應該要外國訂..

想著得出去架~

我諗呢個要召喚兔兔絲先答到你

Chasney Beauty
絲打放心,我求其click左入其中兩個款入面,係有你size架
不如下個post第一頁加埋 strapless bra/ nubra/ 抹胸

正想問有冇好介紹
想搵有啲push 同埋唔會跌..可以安心著既...

唔係準備大日子都唔著呢啲

我未結過婚 幫唔到手
不過細個係新娘房,
見佢地係著類似馬甲既野,波波小姐之類既砵仔糕,同埋乳貼
留名學野
不如下個post第一頁加埋 strapless bra/ nubra/ 抹胸

正想問有冇好介紹

我未結過婚 幫唔到手
不過細個係新娘房,

波波小姐推介, 易用... 同埋唔會谷得好硬, 自然d....
我之前都用佢..

正想問有冇好介紹

我未結過婚 幫唔到手
不過細個係新娘房,

波波小姐推介, 易用... 同埋唔會谷得好硬, 自然d....
我之前都用佢..

我見波波小姐岩岩好去到e 真係可以試下
但係再大啲就應該唔岩
有無性感bra推介吓
利申:著開wacoal 80E-85F

點樣80E-85F 85F比80E大好多喎
85F上胸圍要107.5,80E上胸圍要100
2者差成7.5cm
我勸你自己度下胸,wacoal啲size應該無差咁遠,頂盡1cup
著出街扑野兩相宜可以睇下more by bluebella (網購),同bluebella(網購)
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/06/080527_592a2960636ce2c09d29fd1ff53496e9.jpg[img]
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/06/080607_79ba670a84044638c5208a49a699e434.jpg[/im]
想要lace款去private shop搵,好多靚料又靚款,例如mimi holliday (嫌款唔夠多就上網搵,佢唔係款款都入齊)
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/06/080728_dbdbe50748c25c22b88e28eda34f3fd3.jpg[/img
仲有Chasney Beauty
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/06/080925_f7ff74cb405c878675b1a99c22ecacb9.jpg[/im]
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/06/080943_f0705e601d740e1e5a54137c1b506e42.jpg[/im]
網購除左figleves可以睇埋asos
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/06/075524_891fab31ec02d019e3784b9fd70a79d3.jpg[/im
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/06/075525_af3af812993a7acd248c06307d2353bc.jpg[/im

有無發現全部都係貴野
靚lace係好貴,平個啲係會吉肉
因為其實好多平嘅性感款都唔好著,台灣choco,qmomo大把性感款,但如果你日常出街都著我就唔會推,啲料唔得,齋扑野著就可以買,著一陣姐都係

因為wacoal 有時啲款會偏細 咁就著到85F 如果唔係好「cool」
第一次入post,想問大家知唔知邊到有得買strapless bra
第一次入post,想問大家知唔知邊到有得買strapless bra

日經
pj
tlbc A-D cup only
qmomo 抹胸,但對大cup絲打承托力未必夠
波波小姐 去到e cup

日經
pj
tlbc A-D cup only
qmomo 抹胸,但對大cup絲打承托力未必夠
波波小姐 去到e cup

其實點解大家咁熱愛strapless
真係要著我都只會著nubra
對strapless 感覺唔好,兩頭唔到岸咁

90度呢?
你拎satami 出黎量下條帶,可能條帶比較窄
佢話70可能條帶得65你咪岩
另外就係個bra 真係岩?唔係假性滿杯?

90度呢?
你拎satami 出黎量下條帶,可能條帶比較窄
佢話70可能條帶得65你咪岩
另外就係個bra 真係岩?唔係假性滿杯?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞