(絲入)絲打係邊到買bra?(4)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
有冇人覺得uniqlo啲bra top背心幾舒適同方便
我幾鍾意 我想要淨係得半捷個啲當bra著 但uniqlo好似冇出
有冇類似推薦

點解呀?發緊育定係平時襯衫呀?定係貪涼貪爽?
發緊育->其實wacoal同Aeon有個counter係有少女bra賣,step 1至step 3,無wire同軟wire都有齊
平時襯衫->Wacoal同安莉芳係有出過抹胸款嘅有wire bra,等人襯衫唔洗著多件top
貪涼貪爽-> 唔好成日著,著得多你就知,完全走樣
U記係有架,去利舞臺個間搵下,$149
會變到pumpkin jenn咁墮奶真係唔好貪方便啦

例如Embry Form依款

依啲墊衫幾好用架
再唔係peach john都有類似,wacoal都有出過不過唔知仲有無得賣

我諗佢係覺得好舒服同方便,想當bra 咁著
但係遲早dolina

游水就淨色 沙灘就patterned 我自己會咁揀

我幾鍾意 我想要淨係得半捷個啲當bra著 但uniqlo好似冇出
有冇類似推薦

發緊育->其實wacoal同Aeon有個counter係有少女bra賣,step 1至step 3,無wire同軟wire都有齊
平時襯衫->Wacoal同安莉芳係有出過抹胸款嘅有wire bra,等人襯衫唔洗著多件top

依啲墊衫幾好用架
再唔係peach john都有類似,wacoal都有出過不過唔知仲有無得賣

我諗佢係覺得好舒服同方便,想當bra 咁著
但係遲早dolina

沙灘始終有曬太陽時間,可以sharp 啲

唔係啦
打算著一兩日
我本身有其他bra
下下著咁緊落樓下好麻煩
有冇類似推薦

U記有sport bra
但淨係可以試黑色
我試唔到佢透唔透
有冇類似推薦

[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/26/132224_d4b8f8fa008d00a1c30146dee4135f87.jpg[/im g]
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/26/132235_a682ceb9ebe9210946eccd9353861b0c.jpg[/i mg]
依啲墊衫幾好用架

呢啲要扣bra 帶 唔夠方便
真懶西

唔係啦
打算著一兩日
我本身有其他bra
下下著咁緊落樓下好麻煩

咁都好啲,唔係日日咁著真係嚇死人

唔係啦
打算著一兩日
我本身有其他bra
下下著咁緊落樓下好麻煩

咁都好啲,唔係日日咁著真係嚇死人

有pad背心淘寶大把

講起呢樣野,我之前係nissen 買過
點知太大件
會唔會有sis 想接收

有冇類似推薦

[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/26/132224_d4b8f8fa008d00a1c30146dee4135f87.jpg[/im[/url] g]
[img][url]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/26/132235_a682ceb9ebe9210946eccd9353861b0c.jpg[/i[/url] mg]
依啲墊衫幾好用架

呢啲要扣bra 帶 唔夠方便
真懶西

有pad背心淘寶大把

我有買過呀
但就係個shape好差
著得好唔舒服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞