(絲入)絲打係邊到買bra?(4)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
成日係啲bra鋪門口徘徊唔敢入去

我都係

覺得自己好失敗

我都係

覺得自己好失敗

如果搵唔到啱size同形嘅bra唔會格硬買
行去bra鋪都唔知係咪真係搵到
又驚試完唔買搞親人
加上有啲sales亂咁fit 死覺得你無咁大波著唔到E/F
好驚行入去俾人judge

以後買先報細 試咗唔啱就問大一個cup
bra鋪通常入最多BC 想清哂啫

有冇人著過bla bla bra?

我都係

覺得自己好失敗

又驚試完唔買搞親人

我好耐之前試過 好撚憎 又貴 好似最大做到D 但係係厚pad D
利申 應該有5年前 乜原來間野未收皮

我都係

覺得自己好失敗

又驚試完唔買搞親人

我好耐之前試過 好撚憎 又貴 好似最大做到D 但係係厚pad D
利申 應該有5年前 乜原來間野未收皮

郎豪坊 冇乜size

我都係

覺得自己好失敗

又驚試完唔買搞親人

我去unc試過扮唔知叫佢幫我度
佢俾左70C/D我
我著70D㧙左好多肉出黎 買佢攞大一個cup
佢同我講個胸唔一定喺曬個bra入面

係咪因爲得半杯?

我都係

覺得自己好失敗

又驚試完唔買搞親人

佢俾左70C/D我

係咪因爲得半杯?

好似係3/4杯
但係我俾佢睇加拿大嗰度啲肉 無腐乳都變有 佢就咁講
試過去PJ俾佢度70D 無用pad粒lin喺個bra出面
跟著sales攞70E俾我 又係周圍咇肉
佢扣入兩格 較下條帶 又話啱
最後我靜靜雞攞個70F俾錢走人

3/4冇可能話咇肉啱

日本wacoal Lge官網圖
杯型完全唔岩 右邊想點
心痛model個胸一分鐘
將個bra掛上去,撥曬啲肉係中間就當著好

點睇到唔岩?

日本wacoal Lge官網圖
杯型完全唔岩 右邊想點
心痛model個胸一分鐘
將個bra掛上去,撥曬啲肉係中間就當著好

點睇到唔岩?

Wire 太前,bridge 太低 一睇就睇到
想試bodibra,有冇絲打分享下?

料差,成日sell 人買package,貴
不了

著咗成年bodibra 又貴又唔舒服而且冇用
同個朋友一齊夾package 佢都話冇用
package仲有錢未用哂
依家求其去啲細型bra店搵嬸嬸幫我揀bra
啱啱買咗narue福袋

又驚試完唔買搞親人

佢俾左70C/D我

係咪因爲得半杯?

好似係3/4杯
但係我俾佢睇加拿大嗰度啲肉 無腐乳都變有 佢就咁講
試過去PJ俾佢度70D 無用pad粒lin喺個bra出面
跟著sales攞70E俾我 又係周圍咇肉
佢扣入兩格 較下條帶 又話啱
最後我靜靜雞攞個70F俾錢走人

3/4冇可能話咇肉啱

所以我好驚去bra鋪
寧願上網買無得試

冇錢冇得博

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞