(絲入)絲打係邊到買bra?(4)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
其實覺得d bra size 唔岩....
但又唔知點先叫岩... 叫d姐姐幫手睇睇我覺得佢地都係hea 你

你䑁得唔岩係邊度唔岩?
係鬆緊定係杯唔岩?
Bra 店其實都人夾人...
試多幾間先買冇壞..
咁同時你會知自己大約應該簡咩型同咩碼岩自己..
但又唔知點先叫岩... 叫d姐姐幫手睇睇我覺得佢地都係hea 你

你䑁得唔岩係邊度唔岩?
係鬆緊定係杯唔岩?
試多幾間先買冇壞..

同埋第一頁其實有講點先叫岩

你䑁得唔岩係邊度唔岩?
係鬆緊定係杯唔岩?
試多幾間先買冇壞..

我好易走位...
同埋多數佢比我70D著左著去會有D壓胸
但70E 就剛好唔係包到好安全既個隻感覺

你䑁得唔岩係邊度唔岩?
係鬆緊定係杯唔岩?
試多幾間先買冇壞..

我好易走位...

你自己度嘅數據係幾多??

你䑁得唔岩係邊度唔岩?
係鬆緊定係杯唔岩?
試多幾間先買冇壞..

我好易走位...

下胸66
上胸85

你䑁得唔岩係邊度唔岩?
係鬆緊定係杯唔岩?
試多幾間先買冇壞..

我好易走位...

下胸66
上胸85

66圍著70梗係走位 咁鬆
試下著65e?

你䑁得唔岩係邊度唔岩?
係鬆緊定係杯唔岩?
試多幾間先買冇壞..

我好易走位...

下胸66
上胸85

試下著65e?

但我去曼黛瑪璉or satami 買, 佢地又無話叫我改帶話我岩wor

但我去曼黛瑪璉or satami 買, 佢地又無話叫我改帶話我岩wor

梗係話你岩,唔係點賣啲最多存貨嘅走

你䑁得唔岩係邊度唔岩?
係鬆緊定係杯唔岩?
試多幾間先買冇壞..

我好易走位...

下胸66
上胸85

試下著65e?

要主動要求的 一定要記住sales靠得住就唔會有依個po,因為唔會有人著錯

66緊係要65喇

如果係我我會拎其他有pad 嘅bra 塊pad 塞落去

我平時用開果d就係無
終於係wacoal買左個真係超fit超鐘意既bra
好感謝呢個post 唔係我仲好傻豬咁買d cup塞到壓晒胸都仲以為係自己既true size

恭喜晒呀 介紹下你個bra

恭喜

太好了

下胸66
上胸85

試下著65e?

要主動要求的 一定要記住sales靠得住就唔會有依個po,因為唔會有人著錯

66緊係要65喇

香港好多bra舖無65嘛,咪恰你地唔識囉,俾70你都唔識架啦,bra知識係香港又唔係咁普及
本來wacoal同tutuanna都有65,都無啦啦又唔入啦,越少人知越無人買,啲品牌就收起唔再賣

近排想換bra 諗緊買mm定satami好

我想搵d就咁連身裙,唔洗太性感
最緊要舒服順滑
夏天著都覺得涼爽個d

6ixty8ight

好呀thanks

如果我係女朋友如果注重料見到68會唔高興

有無介紹?

咁大個仔未單拖入過呢d店

呢間唔得掂 容易變型同唔襟
分分鐘買幾個即棄仲貴過買大牌子

講緊睡裙 普通屋企著住走黎走去嗰啲
定係其實講緊有埋胸墊 跟返bra size嗰啲睡裙

我想搵d就咁連身裙,唔洗太性感
最緊要舒服順滑
夏天著都覺得涼爽個d

6ixty8ight

好呀thanks

如果我係女朋友如果注重料見到68會唔高興

有無介紹?

咁大個仔未單拖入過呢d店

呢間唔得掂 容易變型同唔襟
分分鐘買幾個即棄仲貴過買大牌子

講緊睡裙 普通屋企著住走黎走去嗰啲
定係其實講緊有埋胸墊 跟返bra size嗰啲睡裙

巴打 我認真答
居家服 全屋趴趴走呢
你隨意入去連鎖女裝店,摸到啲質地舒服 長身 3位數字既都做到睡裙,你既要求都係料靚姐

瞓覺係房入面著呢
就上面絲打建議既chasney beauty

就咁既,你話唔係要性感嗰種,但又話係睡裙,我先答你6ixty8ight
不過追求好靚料,
就買咩都唔好入去6ixty8ight 啦
好感謝呢個post 唔係我仲好傻豬咁買d cup塞到壓晒胸都仲以為係自己既true size

恭喜

太好了

雖然好多靚款都冇咩size 但好彩有個啲都唔太差
佢比左個75G我 佢話呢個款係個杯淺啲 所以F都其實岩 好著到試左上身就唔想除 著住走 triumph我明明記得上次買個姐姐話有F cup 但今日係cwb sogo問 同我講佢地冇入過F
另外啲ba真係西到世界盡頭 唔想serve你都算 問佢有冇大size仲睇死你著唔到咁大

恭喜

太好了

佢比左個75G我 佢話呢個款係個杯淺啲 所以F都其實岩 好著到試左上身就唔想除 著住走 triumph我明明記得上次買個姐姐話有F cup 但今日係cwb sogo問 同我講佢地冇入過F
另外啲ba真係西到世界盡頭 唔想serve你都算 問佢有冇大size仲睇死你著唔到咁大

wacoal依個?

特別係啲呀姨 西到喊
睇死你永遠得a 比盡b

恭喜

太好了

wacoal依個?

特別係啲呀姨 西到喊
睇死你永遠得a 比盡b

響荃灣jusco比個阿姐串 死話得80B
屌 自己之前75D下面鬆上面漏奶

恭喜

太好了

wacoal依個?

特別係啲呀姨 西到喊
睇死你永遠得a 比盡b

所以自己度胸,就唔洗俾人水
triumph 最多70 75 ABC所以咪塞依啲碼俾人

上次去wa同桃記講上下圍 之後試啱即買
終於買到啱size 不過最近即使M完又漲咗少少

恭喜

太好了

wacoal依個?
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/04/195815_372471e702ad4a2798c20133b7f25175.jpg[img]

係呢個 但個到得黑色有碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞