(絲入)絲打係邊到買bra?(4)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
戴bra訓係咪對身體唔好呢?聽講長期戴會容易有cancer

有無咩alternative solutions?
係屋企戴sport bra 好唔好?

紅字醫學界未有研究confirm
其他人9up 就大把

Free the nipple班人話有醫學研究話唔好戴多過12小時

紅字醫學界未有研究confirm
其他人9up 就大把

Free the nipple班人話有醫學研究話唔好戴多過12小時

有無source?
不過我頭盔先,醫學界未confirm 係bra and cancer
其他我唔敢包

訓覺無必要著,就算要著,wacoal都有sleeping bra

除非sleeping bra, 其他唔建議
基本上瞓覺一轉身,bra已經壓到移晒位
尤其係有鋼圈,我自己覺得戴住瞓唔舒服
Wacoal好抵 sogo買左四個先一千蚊

絲打有冇見到65圍?

une nana cool 同 peach john有啊

咁正好抵啵

sorry啱啱先睇到wacoal fb張相
但見到佢寫pj係得星期六日特價

Wacoal好抵 sogo買左四個先一千蚊

絲打有冇見到65圍?

une nana cool 同 peach john有啊

咁正好抵啵

去到95圍都有
但65圍既……如果鍾意個款好花/ 七彩顏色可以去睇下
素色少少既款雞心較高 頭盔個人認為

咁正好抵啵

去到95圍都有

pj 65有淨色
不過最大得65d

咁正好抵啵

去到95圍都有

pj 65有淨色
不過最大得65d

有見到前扣款
如果lin頭喺接近bra嘅最高點位置 但上面又有胸肉露到出嚟 咁係代表依家個bra太細定太大?
第一次留名
早兩日發現半年前新買既bra唔岩著
如果lin頭喺接近bra嘅最高點位置 但上面又有胸肉露到出嚟 咁係代表依家個bra太細定太大?

代表係岩size 有胸肉露出黎先正常喎
包膠
山長水遠出到sogo買唔到bra
轉去山林道mm用學生優惠75折買左2個
包膠
太長唔quote

臨走佢話我知 企得唔好 用錯力,
係會令胸下圍個數字唔識大
抬頭挺胸 唔好寒背呢啲平日成日聽
但原來
用錯位發力/ 過左龍會產生其他問題

但lin頭正常唔係喺中間位置?依家係喺最高點喎
今日去左葵廣
見到1樓hafina後面條巷有幾間啲款同hafina差唔多
係咪同一個入貨商
包膠
太長唔quote

但原來

我都係呀,佢直頭話我企嘅重心錯咗好耐而家個人唔對稱
包膠
太長唔quote

但原來

Mm有啲款個圍好細
包膠
太長唔quote

但原來

Mm有啲款個圍好細

2件都等改帶
包膠
太長唔quote

但原來

Mm有啲款個圍好細

2件都等改帶

開左新page
請移玉步去
(絲入)絲打係邊到買bra?(5)
https://lihkg.com/thread/323158/page/1?ref=ios
開左新page
請移玉步去
https://lihkg.com/thread/323158/page/1?ref=ios

但lin頭正常唔係喺中間位置?依家係喺最高點喎

Sorry 呀我以為你講個bra 突起最高嘅地方
開左新page
請移玉步去

大家過去新page繼續
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞