(絲入)絲打係邊到買bra?(4)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike

之前上網聽講過
吋同cm 一個英制 一個公制
亞洲bra既size係加左4吋(大概)落去
所以先會見到70/32 呢個size
有錯求糾正

以前bra 帶無彈性就係,而家大部分都唔係

射射
btw之前買過個95D都要加扣
我本身著開satami 都有兩年
都係戴開矯形集中,包埋格甩底鬼鼠肉,4扣的
唔知係肥左定洗鬆左個bra
格甩底既位開始刮肉 次次都係咁
新bra冇事 著左半年之後開始刮肉

一個bra得3個月至六個月壽命,你著左半年就算刮唔刮肉都係要換啦

點解一個bra唔設計得長命啲
一個好貴

一個bra得3個月至六個月壽命,你著左半年就算刮唔刮肉都係要換啦

其實刮肉正常係咪因爲洗鬆左 定唔岩著?
怕戴唔岩牌子

一個好貴

買兩件輪流戴
戴左4個月開始報銷 尤其是夏天洗得密

一個好貴

唔係點搵錢

之前上網聽講過
吋同cm 一個英制 一個公制
亞洲bra既size係加左4吋(大概)落去
所以先會見到70/32 呢個size
有錯求糾正

以前bra 帶無彈性就係,而家大部分都唔係

同意檸絲

一個好貴

唔係點搵錢

一個bra著三個月~半年,每年當total有四個替換,當每個都著到半年
350一件, 即係每年要最少使七舊水買bra
我得20歲頭 但從來個胸都唔挺 好似肥仔波咁 係咪著咩bra都無用
去nike買開野 諗住睇下啲sports bra 講到最大做到38E好似好勁咁 點知一問全舖頭得34D最大 幫我查埋貨 得尖沙咀得番一個36D 想點呀
去nike買開野 諗住睇下啲sports bra 講到最大做到38E好似好勁咁 點知一問全舖頭得34D最大 幫我查埋貨 得尖沙咀得番一個36D 想點呀

竟然中環都冇

真係膠都廢時俾
我得20歲頭 但從來個胸都唔挺 好似肥仔波咁 係咪著咩bra都無用

唔係,著岩bra 會挺小小
不過最重要要做運動
一個bra著三個月~半年,每年當total有四個替換,當每個都著到半年
350一件, 即係每年要最少使七舊水買bra

7舊水算少啦,我上年買左1200
對唔住懶追post, 32D 想修副乳同keep 住承託力應該揀咩牌子?

買過bodibra 太緊,膊頭同胸側邊好痛。(同埋貴到仆街差唔多成$800 一個 )

唔係,著岩bra 會挺小小
不過最重要要做運動

做推胸

上同下係淘寶同一間店見到既尺寸表
只供參考用
對唔住懶追post, 32D 想修副乳同keep 住承託力應該揀咩牌子?

買過bodibra 太緊,膊頭同胸側邊好痛。(同埋貴到仆街差唔多成$800 一個 )

第 一 頁 懶 人 包 幫 唔 幫 到 你?

第 一 頁 懶 人 包 幫 唔 幫 到 你?

懶 追 post 不 如 著 bra 都 懶 埋

上同下係淘寶同一間店見到既尺寸表
只供參考用

會唔會太有彈性 有啲個range 闊到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞