(絲入)絲打係邊到買bra?(4)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike

就大果邊,細果邊sip pad
做運動同按摩可改善

多謝絲打

68質地好差 好唔舒服

我買開台灣ah 啲款幾靚

佢個網有直送香港,當然你都可以搵台灣集運不過好似唔平得幾多

68質地好差 好唔舒服

68要揀款 得少部分好着

u記底底有冇人著過覺得點?
想問有冇絲打買過係fb賣廣告個個潮流x活百貨隻無肩帶bra 見佢跳曬咁好似好掂
或者有冇for著露肩衫既bra 推介
想問有冇絲打買過係fb賣廣告個個潮流x活百貨隻無肩帶bra 見佢跳曬咁好似好掂
或者有冇for著露肩衫既bra 推介

潮流生活百貨?香港有門市,絲打可以去試下
無肩帶bra= nubra
之前啲post有講抹胸,呢幾頁都有

下圍上圍幾多?

下圍上圍幾多?

咁又係 咁即係事實上我係跌左cup既?

但點解一停會仲細過按之前既

有可能係之前黎m脹奶
或者天氣熱冇胃口食少左 啲肉冇左

仲有一個可能係…戴錯bra 肉變左副乳

下圍上圍幾多?

試下深杯啲嘅70D/淺杯啲嘅70E
聽人講雙弧系列係會淺啲杯
又或者試下其他牌子,試又唔洗俾錢,試夠先買

下圍上圍幾多?

下圍上圍幾多?

求助咁多位絲打
可能最近夏天食少咗 下圍瘦到得返58 之後買落嘅65圍bra都唔岩著
而家下圍58 上圍45度量78 想問下有冇60圍嘅bra買 或者去mm個啲買有冇得改到咁細

有可能係之前黎m脹奶
或者天氣熱冇胃口食少左 啲肉冇左

仲有一個可能係…戴錯bra 肉變左副乳

我做運動之後就不斷細 其他位又唔係明顯瘦左
搞到我唔敢繼續做

無input點會有output,唔食返多啲野點會有多餘脂肪大落個波
齋按摩個胸係唔會生啲脂肪出黎,要食夠野

做擴胸運動,草胸肌

下圍上圍幾多?

女優啲假波係一舊野,又集中又顯大
真波係肉,裸胸睇上去會散開,正常的
而且70DE真係無籃球咁大,明星/o靚模都係有裝假狗先夾到咁深溝

我都有成日露nipple呢個情況!!!真係要著全包先好少少
女朋友大細胸得好嚴重下,矯形有無可能幫到手?

下圍上圍幾多?

女優啲假波係一舊野,又集中又顯大
真波係肉,裸胸睇上去會散開,正常的
而且70DE真係無籃球咁大,明星/o靚模都係有裝假狗先夾到咁深溝

自70FG 有時帶75E望落似小朋友
真心Wa記冇帶個杯幾深吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞