[D6] 抗俄衛國67:Slava Ukraini! / 轟炸持續 / 問世間點解有戰亂 千秋也未停斷

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
呢啲係咩事
換經濟制裁減少 點會比俄佬食住上 比個位俄佬落枱 已經俄佬無哂面 只會同你打到你死我活
聽完zelensky個演說
童顏啫
打核戰係香港要點避
又多300個罐頭
Proxy war 化
契弟連契哥都出賣以後連北泡伊朗呢啲都唔會再信佢講嘢
布丁有nuke
點解打左幾日仲係呢d娃娃軍?
精鋭果班未出定唔諗住出?
5min嗰度傳譯都喊咗
其實金仔應該咩人都唔信
點解美國唔派無人機擊殺普京 阻止民場災難
個時殺isis都係無人機
其實出咗
但正正就係護身符
所以咪話根本阻唔到佢滅國
俾唔俾係一件事, 但烏國唔可能宣佈唔加入.

普京用呢個做談判, 係獨裁者唔衰得既表現.
係俄羅斯單方面入侵烏克蘭
其他國家幫手防衛
on9
早兩日cnn唔係有份民調 支持出兵多過唔支持咩?
定係fake news嚟
冇,你望李氏力場upgrade
https://www.cnn.com/2022/02/28/politics/cnn-poll-russia-ukraine-us-aid/index.html

呢度有少少convoluted.

CNN調查認為
But the public is opposed to direct military action by the US: Only 42% were in favor of such a move should sanctions fail to work, with 58% opposed.
無條件軍事介入你冇錯, 但係
Among those who said the US should do more to stop Russia’s military incursion, though, 58% were in favor of the use of military action if sanctions failed.
響支持做多D既美國人(62%)既人入面, 過半支持響制裁無效後出兵.
果然冇改錯名
意識形態問題,如果俄佬恃住核彈成功霸咗烏克蘭

中國北韓肯定都會恃核搶地,始終都係要打
無啦啦殺人地元首 一齊玩真人fallout啦
如果真係射落黎 應該冇乜可能生存到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞