[D6] 抗俄衛國67:Slava Ukraini! / 轟炸持續 / 問世間點解有戰亂 千秋也未停斷

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
冇錯
油價暴升係美國人最着數 頁岩油 大把錢賺 你識唔識架
佢哋打away game成碌柒咁,但係主場係無敵嘅
你覺得阿澤會退, 唔申請加入北約? 無可能.
所以, 談判只會用黎拖. 但俄佬補給好有問題,
軍隊唔夠油唔夠糧係遲早問題, 攻勢唔可能持續太耐.
that's why 布丁要射導彈, 炸油庫, 去嚇人, 逼阿澤談判.
但已經無可能. 被你殺咁多人, 佢做總統點退?

一路拖, 到佢補給線去到盡, 就會崩潰. 所以, 一係撤退, 一係被打柒.
未必有咁嘅人手 所以快手燒左好過 費事夜長夢多
上到前線要撤出唔係咁易,不過我信美國/英國佬會搞掂ge,話晒係精銳,有經驗ge士兵最貴。

如果要培養武裝勢力,咁又到CIA/綠扁帽上場ge時候喇,希望唔好係咁。
關係就係習比膽普京做野囉
加州撚你好

老實講如果真係中產(sor 暫時唔考慮窮人住), 講緊household income 100k 既, 我極度懷疑係咪真係咁大影響 講緊係每個月出多300-500USD at most, assume你每個禮拜加一次油, 屋企兩架車.
咪on9,攞個恐怖份子同國家元首比
波蘭人
又割蛾韮
近程防空系統
唇亡齒寒,俄記收皮,下一個世界目標就係佢。
風頭火勢唔係西方做 唔通中國做咩你覺得俄佬會覺得美國無份咩 咪玩我啦
我以為依晚Kyiv 會打得好勁,唔係話3月2前取得勝利嘅咩到而家都係好靜
原來美國係最大利益者
你望吓美國股市同油價係inverse proportional,以前係而家都係
你又識唔識呀?
冇油冇飯
可以唔理周圍,決定放火燒得,應該冇彈係上面
咁咪即係又loop過拉登
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞