[D6] 抗俄衛國67:Slava Ukraini! / 轟炸持續 / 問世間點解有戰亂 千秋也未停斷

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
其實係,所以其實今次美國真係不戰而勝,
普京無啦啦伸個頭出嚟俾人斬
攻城都係攻唔到一世 睇邊個資源多
冷戰時期英國直頭有上流社會幫蘇聯做雙面間謀添啦
仲有 委內瑞拉 敍利亞
益左支那。本身中亞就響親俄同親支度左右搖擺,而家俄國用民族主義出兵,點知會唔會打埋其他人,而哈薩克係烏克蘭同白俄之後俄裔最多既地
係人都諗到點都有美國份啦唔係美國郁手 都有提供情報啦 打仗比人殺埋元首 唔通仲要調查咩 射哂對家所有人啦

西方唔驚核就出兵啦
小支支好快會割
respect
其實佢地一早夾好左 , 當有一日普京唔再想打/打夠/要搵位落 , 就會搵習大大出面調停
老實講難啲,以色列班撚樣,執對家打敗仗留低戈啲坦克/裝甲車,可以魔改到下次戰爭打尻爆返對家,呢個國家商業+科技ge技能樹係點到爆撚晒。

相反烏克蘭係農業大國,唔係話佢無科技人材,畢竟而家用緊戈隻UAV都係佢同火雞合研,但絕對追唔上以色列。
slowfuck
呢個一定啦 海參威
唔會死哂全人類掛班有錢佬實有2手準備啦
繼續防疫做毒撚
你啱,比著我我都會怯,我諗呢件事後可能佢會慢慢洗走啲俄裔添。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞