[D6] 抗俄衛國67:Slava Ukraini! / 轟炸持續 / 問世間點解有戰亂 千秋也未停斷

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
明顯genocide仲唔出手,如果烏克蘭落入俄羅斯手可以想像會屠殺烏克蘭族人一個不漏
廢登一開始就講明美國同北約唔會出兵烏克蘭
拜登條老油條一定要等民調先會做嘢
而家美國本土係大部份人同情但得少部份人支持出兵

美國人(民主黨同共和黨跨黨派)絕大部份支持拜登制裁俄羅斯同制裁埋7張嘢普太林本人,賣vintage武器同標槍針刺導彈俾烏克蘭人民抵抗俄羅斯(支持烏克蘭國民抵抗普太林),但就普遍反對美國出兵(包括反對no fly zone)
你可以叫歐美親身試下粒核彈有無壞
談判桌邊方認低威就邊方比人食住上,烏雞如果都已經自閹、滿足前2個條件,俄記又點會肯放過第3個條件。
呢度要更正一下. 美國民眾係支持出兵既, 但係議員都係反對既多...
Cyprus 都唔係nato member
兩兄弟攬住一齊啦中國點會比俄佬死
你話加入,人地就要比?
住得夠近咪得 落點錯咗oh sorry仲有大把可以射 爛命一條怕啲乜
根本唔係粒核彈得唔得既問題係西方唔會博
https://youtu.be/IycwCjg4f8Y
Zelenskyy對歐洲議會講話
知道自己就快死仲大鑊原本諗住死前立個大功(佢自己以為),宜家咁搞法無論打唔打得贏自己都唔會有好下場,放核彈真係再無顧忌
支那同俄烏都算係友好。支那真係要做大國得到世人起碼尊重,係應該要主動做呢個角色。

不過小學生又點會識。
實際行動 阻止情況得一個
就係出兵圍鳩俄羅斯再滅國/殺普京

其他行動都係無撚用
記錯咗sor
破窗效應
依家布癲打破遊戲規則,咁核武根本唔在係護身符
運緊蛾兵屍體返祖國,掛?
佢唯一機會就係而家入 布甸未得閒打鳩佢
佢入咗之後布甸得閒都唔敢亂嚟
仆街... 過唔過十八歳?
核彈唔係只係有就得, 仲要有發射既方法. 所謂既核彈射擊三法: 飛機, 潛艇, 陸基, 俄軍其實都有. 但係俄軍係傾向後兩者多
冇可能
大部份民眾唔支持出兵
民主黨共和黨都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞