[D6] 抗俄衛國67:Slava Ukraini! / 轟炸持續 / 問世間點解有戰亂 千秋也未停斷

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
通過入EU
D城市比人鳩炸
好似出左真空彈
各國志願軍準備進入烏克蘭
點解永遠都係芝麻人播毒
disarm佢老母閪咩 之後放便你食埋烏西?
有排都未入eu

係通過咗入eu 申請
好耐未見既好消息
支那用生化武器嚟參戰
邊有通過入EU
只係接受咗申請,仲有好多steps
https://twitter.com/mrmikeblake/status/1498664090172112904?s=21
全場拍左成分鐘手
斷估唔會臨尾否決呀嘛

問題係有排都未表決 唔係選班長 程序係以年計
唔係通過入EU,係歐洲議會通過開啟審批烏克蘭入EU嘅程度
2年前已經開左戰啦
中共點都唔會比俄佬死大大個靶 俄佬都醒依幾日夾埋中共落水 依家兩面都唔係人
原本係
只能希望有特事特辦
唔似一早計劃咁打,佢而家大軍壓境咁打對烏雞仲有效,但我估佢連阿美尼亞呢D有無人機既都只係會開罐頭咁開,已經唔好講打有A10 阿柏奇呢D國家
最少打埋摩爾多瓦
似假新聞
割地就一定會發生 始終俄佬有核 西方唔會博 比錢比軍備都唔會出人幫你睇下非軍事化做緩沖區 換nato特別身份保護 得唔得
好難想像
800 架廢鐵喺條路度係咩概念
Boeing says it has suspended technical and maintenance support for Russian airlines

Earlier today, Ford Motor Company announced it was suspending operations in Russia as a response to the invasion of Ukraine.

Now, Boeing, the American aerospace company, has announced it is suspending “major operations” in Moscow, as well as “parts, maintenance, and technical support services for Russian airlines,” Politico’s Lee Hudson reports.
克羅地亞2004年開始審批, 2013年先加入到
你睇佢烏要審幾多年
可能比佢打尖呢
但布丁開打就係唔想烏入NATO
自己覺得正式認crimea烏東兩省歸俄都有得傾,反正本身都好大離心
去軍事化 保證唔入NATO EU呢啲真係無
而且烏克蘭仲要係窮國
不過佢話accelerated都可以觀望下快左幾多嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞