[D6] 抗俄衛國67:Slava Ukraini! / 轟炸持續 / 問世間點解有戰亂 千秋也未停斷

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
呢個唔係天津咩
你睇返2008年南奧塞梯戰爭嘅歷史
敗登喎,一早開曬綠燈比俄,係俄自己廢
烏本身都唔係nato烏非軍事化做緩衝 另加條約當俄再入侵 nato可以出兵保護
呢個天津黎架喎
係呀
啲鬼佬好似好驚核咁
個個都講擔心佢射核彈
天津核爆
拜登或者應該話係成個民主黨政府想要嘅就係一場消耗戰.
Some thoughts on the scenes we're seeing on social media of armed Russians, confronted by unarmed, protesting Ukrainians, being pushed back. Again, these are just insights from someone watching from afar, who just happens to know Ukrainians and Russians and Soviet mythology

https://threadreaderapp.com/thread/1498797424512765953.html
天津大爆炸嚟
Fake news
如果係烏克蘭會講cyka blyat
唔會係講英文
天津仲衰過而家打緊仗既烏克蘭
美國big win啦今次比少少錢買起成個俄羅斯國運 成個共產都失勢啦 比人睇到共產大佬打到咁柒
但肯定唔會正式落,最多打proxy war
BJ 都差D講左,有記者問佢點解唔設立禁飛區,佢話設立禁飛區=同俄羅斯直接開戰,英國做唔到

冇講明係核彈姐,但已經說明左
打仗嘅原因變咗就等於進步咗
事實
北約講咗三千幾次
烏克蘭滅咗都唔會落場打

雖然韓戰嗰陣美國都係咁講
Mariopul就失守
火燒俄豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞