[D6] 抗俄衛國67:Slava Ukraini! / 轟炸持續 / 問世間點解有戰亂 千秋也未停斷

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
剩係要烏東都唔得啦
起碼都要烏雞disarm 先收得兵

愈賭愈大,變左個唔輸得既賭仔
烏軍野外都唔剩幾多機動兵力你標做面其實都得啦
係,好殘忍咁講,犧牲佐烏克蘭🇺🇦,令普京自爆,就算俾佢攞到烏克蘭,依家最多只係贏番粒有毒的糖,但係成個國家變成全球公敵,冇人再想同呢個納粹國家玩。

而歐美就無法喺經濟,軍事,政治上贏哂,歐洲因為有俄國呢個威脅而重新團結一致,德國再次武裝起來,連瑞典,芬蘭都改變立場想要加入NATO。
咪玩啦
佢霸左烏雞人口一樣都係負增長

相反佢keep住烏克蘭民族主義發展,人口增長仲係正數
過多幾年玩泛羅斯主義好過
雖然玩大一統都係on9
Life will find their ways
烏克蘭人口咪一鳩樣負增長
唔會拎人易明,只會扭曲晒事實,唔熟悉既有興趣自然會了解,無興趣嘅根本唔需要明
記錯左隔離果個
但拎左烏雞,俄佬人口都一樣會負增長
烏雞天然資源又唔係多(同俄比)
佢兩個而家唔係英國王室,擺佢哋張圖做乜鳩
你忘記佢有朋友?
乜乜會成為大嬴家
內文寫查理斯王子,但相就用嗰兩件垃圾
呢兩件係蝗室
兩邊都係做樣,係睇有冇奇蹟轉機同拖得幾多
俄擺明啲條件唔合理
烏講明寸土不讓,總統都講過係為咗證明已經試過談判
Starship去月球
boring company整地下基地
openai整天人Veda ai
Tesla整高達
用Neutral Link操控部機
係,所以我唔會驚陷星剷,剷完再起步,西方世界只會比獨裁社會更快復原,由核子冬天中企番喺身。

我好相信獨裁國度的死剩種喺核子冬天時期,係唔會想到團結一致發展技術,克服惡劣環境。以佢哋自私自利的性格,只會浪費光陰喺荒蕪大地上唔停咁搶掠貧乏的資源。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞