[D6] 抗俄衛國67:Slava Ukraini! / 轟炸持續 / 問世間點解有戰亂 千秋也未停斷

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
大佬啊,有事就我死,有好既就你攞晒,唔反你都假啦,仲要歐洲大糧倉都可以比你玩到大饑荒
又話今晚總攻擊
白俄奶緊
齊齊進化做super mutant
d5毛仲話俄國烏克蘭係夫妻
d野食就個老婆既 個老公拎晒黎食 自己食飽餓尻個老婆係人都走佬啦
點會?係睇下互相毁滅前,有冇plan盡力維持核子冬天時維持依家社會結構同基本行政。就算地球表面炸光,點都會有死剩種,如果事前將主要人材同基礎設備收喺核防禦shelter/類似vault之類的設施。生存下來的人就有可能維持到政府公共行政同依家社會架構,咁就已經贏佐喺文明再起步的起跑點。
美國仲要係世界最大產油國黎
盧卡申科係個蘇膠黎,仲要對上一次所謂既選舉無布癲狗佢落選硬,加上白俄長期經濟受利於俄國,無得唔聽話
打機咁Fallout
又諗起藍絲粉紅個myth: 美國周圍出兵為咗石油
其實唔止係咁 有邊個國家會想做第二個白俄羅斯 比全世界制裁
而家咁搞法成個俄國會唔會餓死
冇晒import
呢兩日冇咩動靜 同埋冇咩報導咁
幾時有正常人軍事政變
銀行全部sanction晒 冇得玩咗
之前都只係unofficial
一粒核彈又係核戰
100粒互射都係核戰

美國佬呢幾年學識左唔會同你客氣,
可以連續幾個月炸鳩你都唔出兵.
到時歐亞全部人中幅射
夫乜妻,係要拎家庭倫理黎講,俄羅斯係烏克蘭既仔,按照佢地邏輯,家陣係仔打老豆大逆不道
今日:
俄軍條車隊愈黎愈長
炸電視塔
但車隊開始無油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞