[D6] 抗俄衛國67:Slava Ukraini! / 轟炸持續 / 問世間點解有戰亂 千秋也未停斷

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
英國佬應該好憎普京,因為普京成日係英國搞事
替身
仆街 真係有病攬炒
頂住
唔係D7喇咩?
個個應該係指教官上校
鬼咩 係你到做生意要比人強制換盧布
其實唔重要, 造神都係戰爭既一部份.
Dream Bear 係咪傻左
話中國叫佢地簽互不侵犯條約 保持中立拒絕加入北約就可以停戰

https://www.youtube.com/watch?v=BkxG_YpSftw&ab_channel=%E5%A0%85%E9%9B%A2%E5%9C%B0%E7%90%83%C2%B7%E6%B2%88%E6%97%AD%E6%9A%89
死前想全世界攬炒 成個天能主角咁
香港時間早上十一點開始計先係
BJ上任之後既英國真係特別勇武.
Mexico declines to impose economic sanctions on Russia http://reut.rs/35AcQAx
佢最遠丫嘛講咁撚多咪又係唔敢禁空
侵侵起圍牆係岩
咁ge情況佢仲派人入去,仲要有傷亡,我諗BJ佢48小時內下野都得。

除非各國做和事佬,協議停火幾多個鐘頭,比人入去救人,然後戈段時間蛾羅支違約導致有傷亡,就真係名正言順啦。

不過我都幾肯定蛾羅支唔會比呢個機會。
烏蘇互不侵犯條約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞