[D6] 抗俄衛國67:Slava Ukraini! / 轟炸持續 / 問世間點解有戰亂 千秋也未停斷

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
未必,BJ啱啱先暗啞底推咗成個空降連入去,連遠在天邊ge日本都「自願」咗成50人,美國更加唔洗講,成枝海賊旗掛咗出黎仲打埋卡。

佢地如果要縮,到時好難抽返呢班人出黎架。
盧卡申科可以仆街.

不過呢300罐頭, 你估有幾多會投降?
物競天擇
話唔埋有d人基因適合輻射高d嘅環境
其他人,對唔住,真係要過身
普京要澤落台
咁就得

肯唔肯?
事實上involve 支那去調停真係對支那有利無害, 同埋先係最快解決到呢單野既方法, 只係美歐要開咩價先會令到支那埋檯, 而呢個交易可能會令到好多連登仔唔開心....
撒退同俄佬玩完有咩分別唔通撒退當無事發生咩 有核已經唔會輸啦 但都要睇下得到既野同制裁成唔成正比
呢班志願軍好似不受戰爭法保護?
今日state of union拜登實要講d嘢去穩定油價
不過油呢樣嘢太多major stakeholder,沙地嗰d仆街國家唔會同你咁齊心,實玩嘢
美國呢幾年又自閹咗oil production
總之就一鑊泡
如果真係派去嘅話縮之前會叫佢哋走㗎,
同埋其實係唔會縮,只係唔會親自出兵,
咁如果最後贏到咪贏囉,
贏唔到嘅話咪俾俄羅斯吞咗烏克蘭,
再喺當地培養武裝勢力
EU翻譯都喊
歐盟會員國身份
射完第一粒 已經唔需要再理咩美國俄國中國
到時大家都係地球人 重新離過
打得都唔care啦
澤落台都無用 民意達九成
就算佢唔再選 佢指個人出嚟都一樣有大把人投
最後咪又係loop入eu入nato
拉登同成個俄國比
抵死
應該得西伯利亞美洲大陸深山既人有機會生存
班撚樣唔會醒架啦
等蛾畜統一歐洲同亞洲啦
到時應該成個成個北半球都核冬天架喇,趁有啲咩未做,拿拿聲做埋佢啦
唔係 而家比佢預計重好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞