[D6] 抗俄衛國67:Slava Ukraini! / 轟炸持續 / 問世間點解有戰亂 千秋也未停斷

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
蘇聯解體前哈薩克俄裔仲多過哈裔
我諗係曝露咗另一個問題:佢地連運人返去據點/傷兵營ge諗法都無,唯一解釋就係佢地真係無set

傷到要照顧、唔可以繼續戰鬥ge,應該都好傷下,與其由佢晌路邊繼續受苦,不如一鎗啪咗佢。
已經好禮貌咁叫撚左你唔好係太平洋玩野
同埋狂人手下都有狂人..
殺左佢d手下就會好似癌細胞咁擴散.
到時周圍攪恐襲仲麻煩
南烏開始暖同落雨,會越黎越多裝甲車因為離開公路網而係陷入泥濘.唔離開公路就長蛇陣等被攻擊.
所以呢鋪支那冇灣轉,你明知俄佬發癲..你仲要大大聲周圍同人講backup佢.
哈薩克唔想好似白羅斯咁變白俄(白俄特首盧卡申科成日 “水” 烏克蘭人同烏克蘭加入俄佬檔歐亞關稅聯盟)變晒做俄羅斯附庸國
第二大城市Kharkiv 受到猛烈攻擊
https://twitter.com/i/status/1498755926236536832
同埋無人機應該入唔到莫斯科,你要順利入到去應該要用f35,不過好大風險得嚟擊殺機率係極細,因為呢個係俄羅斯唔撚係中東
如果一早入面有針, 做底布丁自然有親西方派上位, 先有動機刺殺
其實脫離蘇聯既咁多個國家冇一個唔反俄,只係程度問題同會唔會講出口咁解
假如呢個理論成立..即係中俄兩邊係度扯貓尾試水溫
睇下可以玩到幾盡.
拜登嘅召喚
或者奪命鉸剪腳
應該唔係,因為睇支那反應支那應該真心唔知俄國會真係打。

烏克蘭完左9成貪得仲勁
咁多國家泵水落去
雖然而家咁講好似有D不合時宜
Dead Hand確保全世界文明再次起步時,無人會有領先優勢。

究竟係幾撚痴線ge柒頭皮先諗到呢啲嘢出黎?
係wiki開個page講今次俄入侵烏,加埋相timeline之類
俾俄羅斯人睇到佢有排鎮壓
烏克蘭發動泥沼陷阱
埋得身都係親信啦 一定有監控 調查
由鄧龍威單野都見到菲律賓反毒品係得啖笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞