[D6] 抗俄衛國67:Slava Ukraini! / 轟炸持續 / 問世間點解有戰亂 千秋也未停斷

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
咩來的
當然 美國可有技術make sure個phone untraceable
但咁樣講有咩好處 won't exactly make呀澤safer
話時話,個邊點解好似無哂武肺既
push!!!!!!!
烏雞冇啦,俄佬轉打法搵大軍壓境就冇得玩
反美嘅講咩由佢啦
主要concern係呢樣

It's good to let us know we are in contact.
However, it's BAD to let us know the specific technologies used.
Dzhokhar Dudayev (Chechen leader) was assassinated by Russia when they detected his sat phone signal.
屌 頭頂有粒father of all bomb有伊波拉你都唔得閒理啦
自膠左 原來mariupol都係屬於Donbas的 睇黎條tweet係講緊mariupol
的確
歐美呢幾日咁多hacking我都唔信俄佬冇
啲記者po出黎之前有冇用腦諗過
打仗通常起碼都以月計
幾日打完嘅仗其實唔多
屌你老母 普京係咪痴撚鳩咗線
支共係咪撐俄呀
記者當然都要諗
但首先放料嘅係US official
佢地應該把好關咩info放得,咩放會出事

照常理佢放得應該無事
但撤軍單野太柒始終,令人有疑慮會柒多鑊賣隊友
轉打法定一早計劃好咁打?
匈牙利前日換咗新女總統
有啊,有7個支那人去避難
其中兩個中左招發燒話冇藥
身邊仲有其他烏克蘭人
聽唔到嘢喎
幾十萬人圍住你不停炸

點撚頂
其實有時我都驚澤大玩咁多pr野係咪洩露太多情報畀俄佬
特別係有咩武器同志願軍人數果啲
不過貼得應該都ok掛
https://twitter.com/sloinukr/status/1498716537477373953?s=21

原來呢下炸埋斯洛文尼亞駐當地領事館
好似未聽到過話疫情影響到俄/鳥 有一群士兵打唔到仗之類
咁撐俄佬,陣間比人話佢係一分子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞