[D6] 抗俄衛國67:Slava Ukraini! / 轟炸持續 / 問世間點解有戰亂 千秋也未停斷

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
Kyiv、Mariupol同Kharkiv係咪仲捱得住
但係同賭錢唔同
賭錢係注碼同回報成正比
佢玩到all in 最多蠃粒糖
幼稚就談唔上
老餅就係
樓主9成9 40+
d歌唔係一般後生會聽嘅
似係替身
⚡️Russian troops in Crimea refuse to take part in Ukraine invasion.

According to the Center for Defense Strategies, citing their sources among the marine personnel in Crimea, members of Russia’s 810th Detached Marine Brigade are in a “demoralized state” and have refused to take part in the conflict.
7000 個 WLTF
如果拉都有七千個
咁到底有幾多人參與緊個示威
張學友 關淑怡
近日好似無咩進展
收皮只係時間問題
俄羅斯黎生一定出晒黎
而家比一個人搞到乜錢都無晒
情況愈黎愈唔樂觀
Mariupol真係俾人圍死
Kharxxxx炸到咁都仲頂到?
政治形勢每一分每一秒都可能會唔同
2月24日個陣烏克蘭仲係孤立無援
到2月28日個陣連新加坡瑞士都參與制裁俄國
俄軍尋日未開始大規模地面進攻
琴日睇到停電,今日睇到圍到無路走
入面啲士兵應該已經視死如歸
對烏克蘭黎講 條戰線太長
尋日炸
今日陸兵先接近
呢樣嘢雙向嘅
個到一搞掂俄軍南路,donbas,LPR DPR兩個契弟D兵力即時可以空出黎
咁就真係
想問下而家咩情況?有冇懶人包?
啱啱收工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞