[D6] 抗俄衛國67:Slava Ukraini! / 轟炸持續 / 問世間點解有戰亂 千秋也未停斷

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
真空彈炸airbase到底真定假
烏雞打士氣波
其實可能係一個集團嚟
前仆後繼咁出動
英超咁多年黎極少俄國球員踢過
淨係諗到艾沙雲、施可夫同柏夫尤真高
佢點都要講d中華膠野中和下既
但大陸點會吖
因為大陸唔想做呢個醜角 亦都做唔起
契弟點控制到佢契哥停火
咁俄羅斯見你縮,下次搶埋英國法國首都你係咪又縮
支那其實連自己都唔了解自己既實力. 咁講連登仔可能好難聽甚至屌我五毛, 但係事實上支那係有足夠實力去做調停. 只係支那仲係停留響陣營對立既思想, 覺得俄寒支亡, 咁所以由上到下都支持俄羅斯...
有無link講火雞國?

如果火雞都咁講
咁普京真係1000%病上腦
起咗度牆
少咗中美洲難民經過墨西哥上去美國
墨西哥自己都有著數
用核嚇一嚇你 就掂
輕鬆
天佑🇺🇦🇺🇦🇺🇦
老實講如果而家俄狗冇核彈, 我相信美軍一早就出左兵打莫斯科啦
最後會唔會俄佬食哂烏東 其餘地方非軍事化 換取nato保護 成為緩沖區 經濟制裁減少
咁下次搶波羅的海你係咪又讓呀
人地就係驚nato你仲nato保護
支那人響心底入面係怕同拜服俄國人. 但係事實上如果支那要成為超級大國, 想響亞州稱王稱霸, 打敗或者打廢俄羅斯係必須既.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞