【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

屌呀
z5p

Set咗長期4K?

reboot完就咁,個mon仲無埋藍色

再Reboot

屌呀
z5p

Set咗長期4K?

再Reboot

人咗bootloop

屌呀
z5p

Set咗長期4K?

再Reboot

入咗bootloop

屌呀
z5p

Set咗長期4K?

再Reboot

入咗bootloop

Sony
安兔兔發佈六月份跑分排名,Xperia XZ Premium 排第八
https://xperia.kckk.co/2017/07/antutuxzp.html
屌你個西人地打黎響到完都撥唔到接聽
更之前用得好開心
點降返Android 6
點解次次更新我都無事

當你以為冇事既時候佢就會出事
上星期我都係咁諗

屌你個西人地打黎響到完都撥唔到接聽
更之前用得好開心
點降返Android 6

呢個bug我試過幾次,通常都係熄緊mon嗰陣打嚟,惟一方法係上面接落嚟禁接聽
XZ Android7.0 降版教學懶人包
http://kite1119.pixnet.net/blog/post/117456790
好慘
XZ Android7.0 降版教學懶人包
http://kite1119.pixnet.net/blog/post/117456790
好慘

我最想落返6.0

可以照刷

已解放自己
好爽呀而家
熄咗OK google而家終於正常返啲
唔洗日日roboot
熄咗OK google而家終於正常返啲
唔洗日日roboot

如果熟,真心刷返35.0.A好
究竟pk sony幾時先肯搞掂佢壇蘇州屎架屌

xz1出個時

無人話佢地知, 下世都唔會搞
影相會彈app

xz1出個時

我打上hotline佢咁講我真係嚇一嚇

去佢Facebook 洗版

xz1出個時

btw, 你個問題係咪開左兩個帳戶?

xz1出個時

btw, 你個問題係咪開左兩個帳戶?

我之前開左2個帳都有同樣嘅問題
不過而家無左停止呢個問題
變左做NFC services果個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞