【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
xp洗完機都係咁lag

叫你洗機都係水你
呢d問題點會洗機就解決倒
3000蚊畢直計性價比邊部最高
xp洗完機都係咁lag

叫你洗機都係水你

要洗機真係好on9
3000蚊畢直計性價比邊部最高

sony機邊有性價比
xp洗完機都係咁lag

叫你洗機都係水你

要洗機真係好on9

an係咁
不過xz同xp個7.1真心垃圾
xp洗完機都係咁lag

叫你洗機都係水你

要洗機真係好on9

an係咁

唔爭在加埋xzp
影相室內/夜晚真心差
ui 寫得差 d野放得唔太方便 尤其係cap screen
我用左一個月就開始lag機
xp洗完機都係咁lag

叫你洗機都係水你

要洗機真係好on9

an係咁

唔爭在加埋xzp
影相室內/夜晚真心差

洗機喇柒
黎黎去去都係呢句
Sony rom 垃圾認撚左佢喇
xp洗完機都係咁lag

叫你洗機都係水你

要洗機真係好on9

an係咁

唔爭在加埋xzp
影相室內/夜晚真心差

洗機喇柒
黎黎去去都係呢句
Sony rom 垃圾認撚左佢喇

今時今日既電話都要下下洗機?呢d就係sony口中既用户體驗?仲有洗機淨係短暫解決lag既問題 相機同ui問題仲未解決
xp洗完機都係咁lag

叫你洗機都係水你

要洗機真係好on9

an係咁

用LG 同SAMSUNG 都唔駛洗機
SONY 果然特別啲
xp洗完機都係咁lag

叫你洗機都係水你

要洗機真係好on9

an係咁

唔爭在加埋xzp
影相室內/夜晚真心差

XZP 仲係咪將4K 拍卡要行佢個所謂APP 先用到?
預設果個係得FHD?
xp洗完機都係咁lag

叫你洗機都係水你

要洗機真係好on9

an係咁

SONY 果然特別啲

話撚左xz同xp係垃圾
硬係有人唔聽去買
xp洗完機都係咁lag

叫你洗機都係水你

要洗機真係好on9

an係咁

唔爭在加埋xzp
影相室內/夜晚真心差

xzp都用得lag咁你要諗下你到底適唔適合用an
唔識用就拿拿聲放出去用iphone
xp洗完機都係咁lag

叫你洗機都係水你

要洗機真係好on9

an係咁

SONY 果然特別啲

唔洗機多問題姐
xp洗完機都係咁lag

叫你洗機都係水你

要洗機真係好on9

an係咁

唔爭在加埋xzp
影相室內/夜晚真心差

夜晚auto差咁你係咪唔識撳快門制
Sony Timer正常運作中。
有冇z5p兄弟更新左?
更新完係咪好差
我唔敢更新
xzp 搞到我睇啲crop zoom出嚟嘅scene都覺得矇
幾日前xz更新,完全接受唔到咁lag
聽日諗住trade in
有冇z5p兄弟更新左?
更新完係咪好差
我唔敢更新

z5/z5p冇災情
反而xz xzp出事
有冇z5p兄弟更新左?
更新完係咪好差
我唔敢更新

z5/z5p冇災情
反而xz xzp出事

XZP邊有事
Xperia XZ Premium 成功通過 JerryRigEverything 耐用測試
[url]https://xperia.kckk.co/2017/07/xzpdurabilitytest.html[/url]
Xperia XZ Premium 成功通過 JerryRigEverything 耐用測試
https://xperia.kckk.co/2017/07/xzpdurabilitytest.html
有冇z5p兄弟更新左?
更新完係咪好差
我唔敢更新

z5/z5p冇災情
反而xz xp出事

XZP邊有事

打多左個z
xp洗完機都係咁lag

叫你洗機都係水你

要洗機真係好on9

an係咁

唔爭在加埋xzp
影相室內/夜晚真心差

係啦係啦 乜都係人地唔識
你睇apple ***甚至乎htc
洗唔洗識禁先影到夜晚??就係auto mode 隨手禁都可以影到靚相先係用家體驗
好老實講 我連sony 無反都買左部
你估我唔識用m mode?個問題係就算你set左腳架 影出黎都係油畫 尤其係室內有黃光 呢個又可以賴落用家度?明明單反個條line咁好 手機竟然可以衰成咁?
或者你地講得岩 sony xzp應該係我第一部同埋最後一部sony電話 依家d fanboy 完全接受唔到現實 人地有乜問題 第一句就話人你唔識用電話 真係可悲
xp洗完機都係咁lag

叫你洗機都係水你

要洗機真係好on9

an係咁

唔爭在加埋xzp
影相室內/夜晚真心差

係啦係啦 乜都係人地唔識
你睇apple ***甚至乎htc
洗唔洗識禁先影到夜晚??就係auto mode 隨手禁都可以影到靚相先係用家體驗
好老實講 我連sony 無反都買左部
你估我唔識用m mode?個問題係就算你set左腳架 影出黎都係油畫 尤其係室內有黃光 呢個又可以賴落用家度?明明單反個條line咁好 手機竟然可以衰成咁?
或者你地講得岩 sony xzp應該係我第一部同埋最後一部sony電話 依家d fanboy 完全接受唔到現實 人地有乜問題 第一句就話人你唔識用電話 真係可悲

其實你買之前冇試xzp架咩
我地好多人都講左係有改善但夜拍冇ois係會油
有咩理由買左先黎話?
你黎搞事呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞