【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
幾鍾意xzs個外型同手感 遲D會唔會有差唔多既款出?

XZ1,十月上市

暫時睇到有7月安全補丁,新内核,新基頻

張圖白咗
新内核,新基頻
部xperia z5 premium 用下用下就變到好lag..
本身唔熟電話
記憶體果到平均已使用90%係咪太高
可以點搞 買左都唔係好耐炸

810係原罪

810係咩意思
真係lag到仆街 用sc都用吾到咁濟

粒CPU叫810,熱度驚人,用者必lag
部xperia z5 premium 用下用下就變到好lag..
本身唔熟電話

更新完backup晒野洗機再試
本身唔熟電話

810係原罪

810係咩意思

吾你老母
本身唔熟電話

810係原罪

810係咩意思

吾你老母5p狗
XZ up完個新home 好咗好多

你up邊個version?

好似要更新beta版

上幾頁有把打post果個

係好左
但都要keep住每日重開機一次

係好左

屌佢原本嗰個home好撚on9
我每次quit app個home都要reload過
要久唔久reboot一次先好啲
搞呢個垃圾update班人真係食屎狗嚟

係好左

屌佢原本嗰個home好撚on9
我每次quit app個home都要reload過
要久唔久reboot一次先好啲
搞呢個垃圾update班人真係食屎狗嚟

sony timer

係好左

係,勁煩
Sony 班programmer 炒哂佢喇,基本garbage collection 都做唔好
Sony 班programmer 炒哂佢喇,基本garbage collection 都做唔好

sony timer好似係
用左xzp一個月暫時要講樣野唔好就係聽歌,之前用ios個感覺差好遠,好似唔夠力咁
xzp

星期日插冇咪耳筒睇 youtube 無啦啦係咁彈google now 出嚟

初初唔密以為附近有人叫到似 喂google 觸發到
點知越嚟越密
諗住熄mon重著ok
吖佢直頭叫醒部機

最後要重新開機先冇事
sony幫對手賣廣告
xzp

星期日插冇咪耳筒睇 youtube 無啦啦係咁彈google now 出嚟

點知越嚟越密
諗住熄mon重著ok
吖佢直頭叫醒部機

最後要重新開機先冇事

呢個問題其他機android都有
似係你個冇咪耳筒個焊接位唔到
我v20 插我老豆好舊嗰啲線都係咁
屌, z5c 更新左後, 2gb ram光速爆ram,
唔好話同時幾個app,
打住機都可以突然爆ram彈返出主畫面
用左xzp一個月暫時要講樣野唔好就係聽歌,之前用ios個感覺差好遠,好似唔夠力咁

係,sony推力出名弱
xzp

點知越嚟越密
諗住熄mon重著ok
吖佢直頭叫醒部機

最後要重新開機先冇事

呢個問題其他機android都有
似係你個冇咪耳筒個焊接位唔到
我v20 插我老豆好舊嗰啲線都係咁

用三圈四節耳機插頭就冇事
利申 g2 v10都係咁
屌, z5c 更新左後, 2gb ram光速爆ram,
唔好話同時幾個app,
打住機都可以突然爆ram彈返出主畫面

有冇洗過機
z5c更完洗完玩fgo 除左熱冇野煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞