【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
原來XZ更新左又lag, apps又沒有回應唔係我問題
原來大家都係咁

我用xz 已經開始每日重開機一次 當冇事發生

咩update黎

主題直情黑曬
xp更新左,中左大伏
更新左之後冇哂ram用咁濟,開個app都勁lag, 連game都開唔到
更新之前冇back up到電話,而家有冇方法降返去之前個version?
原來XZ更新左又lag, apps又沒有回應唔係我問題
原來大家都係咁

我用xz 已經開始每日重開機一次 當冇事發生

咩update黎

屌真係痴撚線
我兩點瞓覺啱啱起身
無開wifi無開數據
都可以無撚左三成電
啱啱買左部xzp
先醒起係type-c頭 如果用普通嘅尿袋/插頭 插type-c線叉電 會唔會有事
屌奶星更新完部xz lag到仆街
btw 想問有無xz case 推介
啱啱買左部xzp
先醒起係type-c頭 如果用普通嘅尿袋/插頭 插type-c線叉電 會唔會有事

咪又係cable
xz大家更完7.1.1有冇成日自動重啟,同埋有d apps會自動停止

本身都廢, 但更新完廢到爆, 今日係地盤影相, 影兩張就話過熱
又窒, 下晏3 點就無電熄埋

D 人仲係到吹噓XZP, 用過XZ 唔會再用罪大電話

Xzp個內部設計大改過黎 已經有youtuber測試 錄4k影片錄到冇哂memory storage(1hr48mins)都冇發熱 而且用ufs2.1 r/w快n倍
加上S835 tune到核電

罪大由xzp之前所有機都係垃圾 但xzp係真•機皇
啱啱買左部xzp

咪又係cable

唔該巴打
xzp幾時先跌到$4000呀
想入返部黎玩下

以sony marketing 年尾應該可以挑戰$4688樓下 到時候ipone8又出左 nokia9又出左 自己部xz1又出埋 xzp就變過氣電話
想入返部黎玩下

以sony marketing 年尾應該可以挑戰$4688樓下 到時候ipone8又出左 nokia9又出左 自己部xz1又出埋 xzp就變過氣電話

xzp等級係高過xz1,係全年旗艦
xp,zx遲過z5p出咪又係跌得快過z5p
iPhone 8 如果真係天價我都轉xzp
想入返部黎玩下

xzp等級係高過xz1,係全年旗艦
xp,zx遲過z5p出咪又係跌得快過z5p

xzp定位係z5p

xp, xz頂盡咪 z4z5
xz1定價唔知係幾多呢

希望第一次跌價 可落到$45xx
iPhone 8 如果真係天價我都轉xzp

x2
xz1定價唔知係幾多呢

打機個陣 個navigation bar仲係到
有冇得hide咗佢
打機個陣 個navigation bar仲係到
有冇得hide咗佢

其實睇隻game設定

或者可以用佢
https://play.google.com/store/apps/details?id=xyz.paphonb.systemuituner
開返google係nougat未開放既功能
點解部xzp成日讀唔到我指紋
xz1定價唔知係幾多呢

http://times.hinet.net/mobile/news/20281901
758歐

點解冇左個指紋鎖
xp更新完慢到嘔電

屌佢老味食ram食到喊

食電快左,打機又lag左

痴撚線更新

屌 我以為得我有問題

我部XZ而家到慢到仆街
玩GAME 勁LAG...點算好

xp一樣,玩玩下勁lag
咁都俾人update係咪痴線

開chrome, fb都勁lag
今次update勁伏
早知唔up
(入post再打呢個回覆用咗成分鐘有多)

想降刷
xz1定價唔知係幾多呢

http://times.hinet.net/mobile/news/20281901
758歐

咁又要等一等先入手了 始終覺得用多過$5000買android機唔太值

好似依家 xzp細舖賣$50xx就差不多

1.入個個位唔同你平時禁既位
2.甩皮
3.多手汗

1.入個個位唔同你平時禁既位
2.甩皮
3.多手汗

依加直頭冇埋個指紋鎖
xz1定價唔知係幾多呢

758歐

咪姐係5698
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞