【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
XP CSL今朝OTA完無事今晚先再refresh
我發覺我部xzp 禁音量鍵,附近個mon會有水波紋

係鬆既放心

想問下三哥兄xzp用左一兩日有無wifi 不良同睇片白線問題?

兩樣都無

我個陣都係睇唔到
部xp有黃印 整左我成個月
整完番黎個moon變左間唔時瘋狂自動touch 用都用唔到 仆街索尼
整完番黎個moon變左間唔時瘋狂自動touch 用都用唔到 仆街索尼

上去屌鳩tso喇

xp一向有自動touch/瘋狂斷touch問題

今日係CSL到出XZP,條友話唔好update住,唔係會用唔到CSL真定假

要去設定到set

我用csl都唔洗set

用左咁耐都冇中招 只係突然有黃印

用左咁耐都冇中招 只係突然有黃印

玩轉珠game時真係正pk

上去屌鳩tso喇

岩岩上完去啦 佢話星期一拎機wo

希望唔好奶野 自動touch真係好難試出黎用用下先會有

XZP Elecom套到手

幾錢

HKD 122.75

邊到買?thanks
btw k95

巴打邊到入
xzp條邊真係好易花
今日係CSL到出XZP,條友話唔好update住,唔係會用唔到CSL真定假

要去設定到set

我用csl都唔洗set

今朝上唔到網
XZ up 完試咗一日
Facebook 少少 lag
Snapchat lag到一個點

要去設定到set

我用csl都唔洗set

今朝上唔到網

我Refresh咗互聯網設定就上得返

要去設定到set

我用csl都唔洗set

今朝上唔到網

我Refresh咗互聯網設定就上得返

me too
XZ up 完試咗一日

洗機啦
買咗個XZ rasta banana 手機套 自己唔啱用
搞到啲掣要用啲力禁
有冇巴絲有興趣要?
XZ up 完試咗一日

洗機啦

重開幾次機後冇事
搞到啲掣要用啲力禁
有冇巴絲有興趣要?

搞到啲掣要用啲力禁
有冇巴絲有興趣要?

搭單問有無巴打係香港見過呢個
xz更新左之後
去設定個到>>更多>>互聯網設定>>接納
應該就ok
有冇巴打知點解我部XZ DL唔到個更新檔
一DL佢就話網絡擱置中
岩岩係大鋪買 5598
係唔係唔好update 住?聽聞個speaker 有問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞