【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
仆街部XPERIA X 前鏡唔知做咩鳩壞左
保養期洗唔洗錢

no need
仆街部XPERIA X 前鏡唔知做咩鳩壞左
保養期洗唔洗錢

no need

好彩仲有20日保養
冇趺過自己壞
唔知點解Xperia X更新左之後就冇得錄影

錄完影就kick死左喺個saving畫面

依家完全冇得錄影

kick死左喺到
要特登lock一開鎖即刻home掣先出得返去
再睇啱啱拍既片開唔到,應該損壞左

試下用係咪micro sd問題
xzp係咪剩係蘇寧有減價
豐澤/衛訊有減價未

i-mobxxx la 都係特許xperia分銷店 賣$5010炸

我上星期買5000
個套上網賣左230$
仲有無人用z5
倒水到仆街唉
Performance 更新完真係好撚lag
部xp更新完lag到仆街
update完 home,用左兩日又係lag到要 restart
今日想出機 係邊買最抵? 各位巴打

price咁多間做到4680既

要sony指定舖頭先有保

收到 想出XZP 好耐 今日忍唔到手啦

邊間買?幾錢?

邊間買?幾錢?

有冇野送

邊間買?幾錢?

有冇野送

我都未知 未去買 晏D就去 所以先上黎問下各位巴打係邊間出機好

未更新 1 gb ram free

更新後 2xx mb ram free

痴撚線更新
XPZ有無爸打有買quick charge 叉電??

我覺得我依家叉得勁慢

邊間買?幾錢?

有冇野送

我都未知 未去買 晏D就去 所以先上黎問下各位巴打係邊間出機好

貴小小 去豐澤碌卡拎回贈 現家去

痴撚線更新

update完home之後好左
但係都係要2日重開機一次
罪大仲唔撚出update fix依個問題

痴撚線更新

冇重機2日大約仲有7XX mb
今次更新真係唔掂
好L多Bug

邊間買?幾錢?

有冇野送

百記送64GB咭, 10000mah 尿袋, 藍牙耳
Wil記送64GB咭, 10000mah 尿袋, 3mth屏幕保養
so ling 好似暗減300, 唔知有乜送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞