【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
個背好脆弱
木製品嘅邊都整得花
csl仲未call我換機
想上facebook嘈下

XZP Elecom套到手

幾錢

HKD 122.75

邊到買?thanks
btw k95

巴打邊到入

amazon jp
今日係CSL到出XZP,條友話唔好update住,唔係會用唔到CSL真定假

要去設定到set

thx
今日係CSL到出XZP,條友話唔好update住,唔係會用唔到CSL真定假

要去設定到set

thx

巴打你部機個mon又黃又暗
有無the club訂機嘅巴打已經拎左佢個尿袋?
好似成個月無左件事咁
我xz爆mon
要搵反富衛保險
我想問有冇得鎖app 唔比佢係背影run?
有冇人係用XP? 更新左之後有冇咩好左/ 差左
xz update完叉電超慢
岩岩係大鋪買 5598
係唔係唔好update 住?聽聞個speaker 有問題

咁快平左
水貨xzp 4700
香港水貨幾錢?
有冇人用緊XA1 用緊二手iphone 就壞想買部an 機用翻三四年
有冇人用緊XA1 用緊二手iphone 就壞想買部an 機用翻三四年

三四年買旗艦啦
買咗個XZ rasta banana 手機套 自己唔啱用
搞到啲掣要用啲力禁
有冇巴絲有興趣要?

搭單問有無巴打係香港見過呢個

買咗個XZ rasta banana 手機套 自己唔啱用
搞到啲掣要用啲力禁
有冇巴絲有興趣要?

搭單問有無巴打係香港見過呢個

嘩屌,淘寶買都唔使 $150,咁夠膽賣貴一倍
XZ up 完試咗一日
Facebook 少少 lag
Snapchat lag到一個點

洗機啦

重開幾次機後冇事

update 完個wifi 出左感嘆號,重開無樹

去馬啦
利申用緊

三四年買旗艦啦

學生歌冇咁多錢呀

去馬啦
利申用緊

有冇咩特別感受,見佢兩邊都幾窄,本身鐘意細機,但ip se 128 gb 太貴啦, an 機又冇咩選擇, XA1 算係 5" mon 黎講細size 嘅
岩岩係大鋪買 5598
係唔係唔好update 住?聽聞個speaker 有問題

邊間?

三四年買旗艦啦

學生歌冇咁多錢呀

http://item.rakuten.co.jp/deff/dcb-xzpt64ti/

有無人識呢個牌子

做乜9一個case可以賣過千蚊
http://item.rakuten.co.jp/deff/dcb-xzpt64ti/

有無人識呢個牌子

Titanium Bumper 嘛

有無人識呢個牌子

Titanium Bumper 嘛

本身部機都重又闊,如果再帶呢個套上去真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞