【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=UHtS5AgzWC0

有冇巴打試? XZP長開4K運作

核電變返倒水 ?
DC出左Bumper

link?

http://www.twdevilcase.com/index.php?menu=prod_detail&mid=46&did=115&pid=1462&list=search

加埋應該勁重

用耐左就唔覺重
288又ok喎
大舖減$300

幾時嘅事
琴日先係百記入手鏡銀

今日 $5698

不過有幾間sony特約銷售點都賣緊$50xx 其實唔一定要去大舖買

個d地方換機好煩
你知sony個qc幾好架喇

會有咩煩? 未上過sony維修 想知同大舖買 售後有咩大分別

售後都係垃圾tso但買機個陣有死點大鋪易換

屌頭先去星際,有一點死點
無哂貨後一部
退錢聽日去買
DC出左Bumper

link?

http://www.twdevilcase.com/index.php?menu=prod_detail&mid=46&did=115&pid=1462&list=search

加埋應該勁重

用耐左就唔覺重
288又ok喎

好似唔ship國外
DC出左Bumper

link?

加埋應該勁重

用耐左就唔覺重
288又ok喎

好似唔ship國外

咪有條港店link
DC出左Bumper

link?

加埋應該勁重

用耐左就唔覺重
288又ok喎

好似唔ship國外

咪有條港店link

無click到果條link, 自
不過我唔響香港
搵fd 幫我帶貨
有冇師兄知道部 xzp 用唔用到Android pay ?
我見到Android authority 話 xzp用唔到 Android pay
我見到Android authority 話 xzp用唔到 Android pay

用到

點解會用唔到
而家潮流係大mon機?家下部部手機起碼5吋,想買部細少少個硬件又番去幾年前咁
XZP個moon其實係咪偏黃
部XZS感覺白過XZP
利申呢兩日屋企Z5P XZS XZP三修

你搵2部偏藍既對xzp

對住部Z5P耐習慣左 sor
btw送果個mon貼兩邊貼唔到真係好撚柒
好彩過兩個星期去日本可以買貼

根據我當初係日本買XZ貼既經驗
其實日本既玻璃貼都唔係貼哂兩邊
全包一樣有色會遮logo
不過好就好在唔同香港同淘寶咁
真係高質好多

依家上連登轉台塊垃圾貼兩邊會刮手
依家d on9貼出到咁撚樣,我寧可冇logo都要全包貼啦
而家潮流係大mon機?家下部部手機起碼5吋,想買部細少少個硬件又番去幾年前咁

XZ compact
有冇人同我一樣 部xzp 手機閒置好食電?

應該正常

應該正常

冇 同g5比較 好太多

btw 之前聽巴打講換左張imos膠貼 依家條邊又起泡

應該正常

冇 同g5比較 好太多

btw 之前聽巴打講換左張imos膠貼 依家條邊又起泡

起泡係花左
我個張已花
想問下買左/用緊imos貼嘅巴打,
你地喺上網買之後自己貼?
抑或喺鋪頭買之後佢幫你貼埋?
想問下買左/用緊imos貼嘅巴打,
你地喺上網買之後自己貼?
抑或喺鋪頭買之後佢幫你貼埋?

去星際買喇
啱啱入咗部XA1
留返個靚名先

XZ compact

繼續等旗艦compact
xp更新完慢到嘔電

屌佢老味食ram食到喊

食電快左,打機又lag左

痴撚線更新

屌 我以為得我有問題
有冇巴打用緊devilcase美型膜
算唔算係暫時最好?
就黎裸機左一個月
xp更新完慢到嘔電

屌佢老味食ram食到喊

食電快左,打機又lag左

痴撚線更新

屌 我以為得我有問題

我部XZ而家到慢到仆街
玩GAME 勁LAG...點算好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞