【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
有冇人部xzp 連到wifi但係咁上唔到網?

一時時但我唔肯定係咪xzp問題
因為個wifi真係有少少虧

btw真係唔少人話xzp成日斷wifi

會唔會係router問題,試過插住開飛行mode著wifi掛機打天堂2都冇事
其實去到呢家有冇一塊係包哂成個mon 而又透明嘅玻璃貼?

臺灣嚴選名膜

順手問吓xzp有冇邊張膠貼好用?
因為短期內都唔會去台北整moon貼

之前喺日本買banana橙色盒,指甲一刮就花
32gb rom 係咪好快爆

可以插MicroSDXC
買張64gb都係200蚊

但係32 gb 裝到幾多apps 到 大部分apps 都唔可以move to sd card

但係32 gb 裝到幾多apps 到 大部分apps 都唔可以move to sd card

答你唔到 但可以參考下

你預system 15gb
我有6版半apps (連埋佢自家果d) 14gb
相機好快過熱係咪冇得救
mon較暗d有冇幫助

咩機?
sony除左xzp用新設計舊機相機過熱冇得救
除非用非原廠相機app
xzp有mon貼好用
試左imos食左d邊位
xzp有咩mon貼好用
試左imos食左d邊位
相機好快過熱係咪冇得救
mon較暗d有冇幫助

咩機?
sony除左xzp用新設計舊機相機過熱冇得救
除非用非原廠相機app

x 有咩相機app推介
有冇人部xzp 連到wifi但係咁上唔到網?

一時時但我唔肯定係咪xzp問題
因為個wifi真係有少少虧

btw真係唔少人話xzp成日斷wifi

會唔會係router問題,試過插住開飛行mode著wifi掛機打天堂2都冇事

唔知
用緊r7500 用左2年幾
終於成為左xzp用家
想問下邊度有透明套賣同埋有邊隻mon貼推薦?
XZ更新完之後睇youtube都窒機係咪要囉去整
XZ更新完之後睇youtube都窒機係咪要囉去整

洗機喇
離題問下
有冇咩USB type C尿袋係好用
Sony will be holding its IFA 2017 press conference on Thursday 31 August at 13:00 CEST
終於成為左xzp用家

同問 痴左一張玻璃貼 佢唔fit 成日起泡 依家對玻璃貼冇信心 想搵張膠貼用住先
終於成為左xzp用家

同問 痴左一張玻璃貼 佢唔fit 成日起泡 依家對玻璃貼冇信心 想搵張膠貼用住先

膠貼imos係幾好用
但偏貴
同埋包唔哂個Mon
但就唔會影響平時使用

不過如果有人去日本就叫佢搭單買貼同套啦
高質好多
Sony will be holding its IFA 2017 press conference on Thursday 31 August at 13:00 CEST

XZ1
有冇方法電量喺80%以上時叉電快一啲
關左個智能充電都係咁慢,試過90%之後成四,五分鐘先1%,成粒鐘先叉完,咁就唔係快叉
關左個智能充電都係咁慢,試過90%之後成四,五分鐘先1%,成粒鐘先叉完,咁就唔係快叉

快叉只會係80%前用到
最後20入得好慢姐

保護電池 ...
終於成為左xzp用家

膠貼imos係幾好用
但偏貴
同埋包唔哂個Mon
但就唔會影響平時使用

高質好多

日本推薦邊款保護貼?Thx
終於成為左xzp用家

膠貼imos係幾好用
但偏貴
同埋包唔哂個Mon
但就唔會影響平時使用

高質好多

日本推薦邊款保護貼?Thx

無,你入到bic camera呢類大公司完全係花多眼亂
我個時都係睇價錢做人
無知一問
後備機 2000樓下 出邊部好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞