【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
無知一問
後備機 2000樓下 出邊部好?

xa 1
無知一問

xa 1

啱啱買咗
$1998
無知一問

xa 1

我諗緊xa1 定Nokia 6好
如果買xzp 我去sony店舖買好定豐澤果衛訊?如果係sony實店買 有冇得有網上果啲優惠
一陣想出機 有乜要留意我見u11好似好多人都話有問題 唔知xzp有冇

咩為之指紋歪?同埋去大鋪check係咪有wifi上網check死點? 漏光問題如係點?
一陣想出機 有乜要留意我見u11好似好多人都話有問題 唔知xzp有冇

咩為之指紋歪?同埋去大鋪check係咪有wifi上網check死點? 漏光問題如係點?

用試機mode有得試光點死點

thanks 因為以前買手機都係就咁睇下無花無爛就收貨所以唔識

thanks 因為以前買手機都係就咁睇下無花無爛就收貨所以唔識

試機mode 基本上乜都有得試
最後搵左個垃圾套同垃圾貼頂住先
遲下打算淘個ringke透明殼同埋前後貼
無知一問

xa 1

我諗緊xa1 定Nokia 6好

點解要諗…
Snapdragon 430仲廢過MTK
相機解像度低兼冇手動
有指紋感應但冇NFC
值得咩

試機mode 基本上乜都有得試

唔該哂
如果買xzp 我去sony店舖買好定豐澤果衛訊?如果係sony實店買 有冇得有網上果啲優惠

有冇師兄比到意見 ??另外見到 數碼果邊有一年換mon又好似好有用咁

有冇師兄比到意見 ??另外見到 數碼果邊有一年換mon又好似好有用咁

衛訊啦

衛訊啦

自從買Z5P時 試過神手抽水壞Jack位機後
完全無incentive去非大鋪買
真心講句,雖然預咗大鋪食水深,但真係買個信心無限試機
利申非打手 但永遠都係w鋪買

btw 我都加入XZP行列
黑色機痴咗銀色Imos moon貼
尋日終於拎到部xzp
順到喊
不過單手拎又真係幾重
同埋日本買果張玻璃貼個邊係痴唔到,突起要買過張
xp更新完慢到嘔電

屌佢老味食ram食到喊
Xa1 ultra 做老母機好嘛?

見到2800到有交易

見到2800到有交易

唔介意mtk u就得
p20同625差唔多
暫時p20呢粒u無report有伏
https://www.youtube.com/watch?v=UHtS5AgzWC0

有冇巴打試? XZP長開4K運作

見到2800到有交易

唔介意mtk u就得
p20同625差唔多
暫時p20呢粒u無report有伏

p20 算係mtk誠意之作

定位同625 一樣

64gb rom夠用, 只係電池。。
xp更新完慢到嘔電

屌佢老味食ram食到喊

食電快左,打機又lag左
xp更新完慢到嘔電

屌佢老味食ram食到喊

痴撚線更新
xp更新完慢到嘔電

屌佢老味食ram食到喊

痴撚線更新

PCC洗咗機都一樣倒水電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞