【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
更咗兩次XP都無事係唔係要買返注六合彩
用左XZP 幾日

點解夜晚叉電 佢唔會用到個咩qnovo adaptive charging 既sosad

明明有開

頭一星期佢係估計
第二個星期先會用
作息唔定時佢唔會開到

咁我係咪要繼續訓覺果陣叉就得?

Qnovo adaptive charging係叉電時不斷調節電流大小 到80%減慢充電速度以保護電池

Battery care先係每晚叉到90%自動停嗰個
官方稱仲會同個鬧鐘時間作協調

個人認為battery care戇鳩在無得手動set時間
更咗兩次XP都無事係唔係要買返注六合彩

price咁多間做到4680既

要sony指定舖頭先有保

收到 想出XZP 好耐 今日忍唔到手啦

邊間買?幾錢?

有冇野送

我都未知 未去買 晏D就去 所以先上黎問下各位巴打係邊間出機好

百記送64GB咭, 10000mah 尿袋, 藍牙耳
Wil記送64GB咭, 10000mah 尿袋, 3mth屏幕保養
so ling 好似暗減300, 唔知有乜送

衛訊有屏幕保咩?
XZP有無爸打有買quick charge 叉電??

我覺得我依家叉得勁慢

跟機盒中已經係快充頭

因為X系之後高階機內置(且無得關,對我呢啲一年一機嘅人只係嘥時間,保護電池嚟無乜用Qnovo adaptive charging係叉電時不斷調節電流大小 到80%減慢充電速度以保護電池
用左XZP 幾日

點解夜晚叉電 佢唔會用到個咩qnovo adaptive charging 既sosad

明明有開

頭一星期佢係估計
第二個星期先會用
作息唔定時佢唔會開到

Qnovo adaptive charging係叉電時不斷調節電流大小 到80%減慢充電速度以保護電池

咁巴打你部機有冇90%停?
我今曰都仲係無feel
用左XZP 幾日

明明有開

頭一星期佢係估計
第二個星期先會用
作息唔定時佢唔會開到

咁巴打你部機有冇90%停?
我今曰都仲係無feel

我平時12點訓 教730鬧鐘 佢2點半到就叉滿sosad
我部XZP粒指紋制鬆鬆地
係咪拎去整好
係咪拎去整好
sis 買左幾耐?
係咪拎去整好
sis 買左幾耐?

第一日買
係咪拎去整好
sis 買左幾耐?

第一日買

係咪拎去整好
sis 買左幾耐?

第一日買

點鬆法?
粉色?
粉色個fingerprint好醜陋
係咪拎去整好
sis 買左幾耐?

第一日買

換啦
終於貼完ringke張貼同同埋個殼
張貼炒炒地,遲啲可能要換過張
個殼唔錯,我貪佢全透得黎又有防塵蓋,如果薄返少少會perfect啲
Performance 更新完真係好撚lag

未更新 1 gb ram free

更新後 2xx mb ram free

痴撚線更新

update完home之後好左
但係都係要2日重開機一次
罪大仲唔撚出update fix依個問題

我xz都係
痴撚線更新
係咪拎去整好
sis 買左幾耐?

第一日買

點鬆法?
粉色?

銀色,出第一日買
粒制左右兩邊輕力禁會郁
Performance 更新完真係好撚lag

未更新 1 gb ram free

更新後 2xx mb ram free

痴撚線更新

update完home之後好左
但係都係要2日重開機一次
罪大仲唔撚出update fix依個問題

我xz都係
痴撚線更新

讚完個home無耐又lag過,屌

price咁多間做到4680既

要sony指定舖頭先有保

收到 想出XZP 好耐 今日忍唔到手啦

邊間買?幾錢?

有冇野送

我都未知 未去買 晏D就去 所以先上黎問下各位巴打係邊間出機好

百記送64GB咭, 10000mah 尿袋, 藍牙耳
Wil記送64GB咭, 10000mah 尿袋, 3mth屏幕保養
so ling 好似暗減300, 唔知有乜送

衛訊有屏幕保咩?

諗緊去英京買定去華仁買好
係咪拎去整好
sis 買左幾耐?

第一日買

點鬆法?
粉色?

銀色,出第一日買
粒制左右兩邊輕力禁會郁

正常
係咪拎去整好
sis 買左幾耐?

第一日買

點鬆法?
粉色?

銀色,出第一日買
粒制左右兩邊輕力禁會郁

正常

我無郁喎 好實
係咪拎去整好
sis 買左幾耐?

第一日買

點鬆法?
粉色?

銀色,出第一日買
粒制左右兩邊輕力禁會郁

正常

我無郁喎 好實

最好拍條片黎睇下
sony幾時出返細機
sony幾時出返細機

8月31號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞