【罪大滔天】Sony Xperia 集中討論區 (5)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
如果買xzp 我去sony店舖買好定豐澤果衛訊?如果係sony實店買 有冇得有網上果啲優惠

有冇師兄比到意見 ??另外見到 數碼果邊有一年換mon又好似好有用咁

衛訊啦

自從買Z5P時 試過神手抽水壞Jack位機後
完全無incentive去非大鋪買
真心講句,雖然預咗大鋪食水深,但真係買個信心無限試機
利申非打手 但永遠都係w鋪買

btw 我都加入XZP行列
黑色機痴咗銀色Imos moon貼

w鋪買幾錢?
如果買xzp 我去sony店舖買好定豐澤果衛訊?如果係sony實店買 有冇得有網上果啲優惠

有冇師兄比到意見 ??另外見到 數碼果邊有一年換mon又好似好有用咁

衛訊啦

等間去w睇 睇岩就去馬 但學生哥驚試機比人 嫌我煩
xp更新完慢到嘔電

屌佢老味食ram食到喊

食電快左,打機又lag左

痴撚線更新

衛訊啦

等間去w睇 睇岩就去馬 但學生哥驚試機比人 嫌我煩

試機緊係去sony store
大舖減$300
大舖減$300

幾時嘅事
琴日先係百記入手鏡銀
XZP個moon其實係咪偏黃
部XZS感覺白過XZP
利申呢兩日屋企Z5P XZS XZP三修
部XZS感覺白過XZP

部XZS感覺白過XZP

你搵2部偏藍既對xzp
部XZS感覺白過XZP

XZP同Z1差唔多,同Z3比就見到明顯偏或者話Z3打後直到XZP前都係偏冷
大舖減$300

幾時嘅事
琴日先係百記入手鏡銀

今日 $5698
大舖減$300

幾時嘅事
琴日先係百記入手鏡銀

今日 $5698

不過有幾間sony特約銷售點都賣緊$50xx 其實唔一定要去大舖買
大舖減$300

幾時嘅事
琴日先係百記入手鏡銀

今日 $5698

不過有幾間sony特約銷售點都賣緊$50xx 其實唔一定要去大舖買

w記有冇減
大舖減$300

幾時嘅事
琴日先係百記入手鏡銀

今日 $5698

w記有冇減

最平一定係人仔
轉家庭plan 20gb 0機價免預繳
部XZS感覺白過XZP

你搵2部偏藍既對xzp

對住部Z5P耐習慣左 sor
btw送果個mon貼兩邊貼唔到真係好撚柒
好彩過兩個星期去日本可以買貼
DC出左Bumper

link?
大舖減$300

幾時嘅事
琴日先係百記入手鏡銀

今日 $5698

個d地方換機好煩
你知sony個qc幾好架喇
拎黎打下傳說 王者
邊部比較好?

本身有部ip7 想要多部An
拎黎打下傳說 王者
邊部比較好?

本身有部ip7 想要多部An

xzp
大舖減$300

幾時嘅事
琴日先係百記入手鏡銀

今日 $5698

個d地方換機好煩

會有咩煩? 未上過sony維修 想知同大舖買 售後有咩大分別
lm
部XZS感覺白過XZP

你搵2部偏藍既對xzp

對住部Z5P耐習慣左 sor
btw送果個mon貼兩邊貼唔到真係好撚柒
好彩過兩個星期去日本可以買貼

根據我當初係日本買XZ貼既經驗
其實日本既玻璃貼都唔係貼哂兩邊
全包一樣有色會遮logo
不過好就好在唔同香港同淘寶咁
真係高質好多
大舖減$300

幾時嘅事
琴日先係百記入手鏡銀

今日 $5698

個d地方換機好煩

會有咩煩? 未上過sony維修 想知同大舖買 售後有咩大分別

售後都係垃圾tso但買機個陣有死點大鋪易換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞